Türkiye için kötü bir tablo çizdi

Tahsin Tarhan “15 senenin sonunda yarattığınız Türkiye tablosu maalesef içler acısı… Türkiye’de üretim çökmüş, esnaf zorda, çekler yazılmış, senetler...

Tahsin Tarhan “15 senenin sonunda yarattığınız Türkiye tablosu maalesef içler acısı… Türkiye’de üretim çökmüş, esnaf zorda, çekler yazılmış, senetler protesto oluyor, turizm kan ağlıyor, 5 yıldızlı oteller kepenk kapatmış, ekonominin geldiği nokta ortada, dolar her gün artıyor, Euro’ya el değmiyor, enflasyon rakamları fırlamış,  tarım ülkesi olan Türkiye, yurt dışından saman ithal ediyor… Biz, adalet olmayan yerde bölge idare mahkemelerini tartışıyoruz” dedi.

 

MİLYONLAR HAK HUKUK ADALET DİYEREK SOKAKTA ARTIK UYANIN

Tarhan, “Şantiyeye çevirdiğiniz Türkiye’de, her şeyi beton algısı üzerinden görüyorsunuz. Dünyanın en büyük adliyesini yapıyoruz, diye İstanbul’un her yerine pankartlar asılmıştı, Sizlere sormak istiyorum içerisinde Adalet olmayan bir yerde gerçekten bu durum gurur duyulacak bir şey midir? Türkiye’de demokratik protesto açısından yüz yıllarca konuşulacak, yüzlerce, milyonlarca kişinin yollara çıkarak hiçbir taşkınlık yapmadan “Hak, hukuk, adalet” diyorsa… Artık, uyanın uyanın…” dedi.

 

TÜRKİYE’DE ADALETİ YOK ETTİNİZ

Tahsin Tarhan “Türkiye’nin bir devlet yapısı, bir işleyişi vardır. Artık bu devlet düzenin ortandan kaldırdınız. Kendinize has bir sistem kurmaya çalışıyorsunuz… Değerli milletvekilleri maalesef Türkiye’de hukuku katlettiniz. Gazetecileri tutukluyorsunuz, milletvekillerini tutukluyorsunuz, düşünceyi suç sayarak, sivil toplum örgütlerini yok sayıyorsunuz, adaletin terazisini bozdunuz. OHAL ile memleket yönetip, ‘Adalet var, Türkiye bir hukuk devleti diyorsunuz’ diğer bir yandan yargıyı teslim ettiğiniz çetelerin elinden temizlemeye çalışıyorsunuz.” dedi.

#

20 Tem 2017 - 10:53 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

kibarcik - yahu kım ne eder yalaova kaymakamını oda bıttı ne nankorsunuz be bu kadar yapılanın zerresını 80 yıldır ne yaptınız laf olsun torba dolsun konusuyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 10:53