Türkiye'de 2017'de 14 milyona yakın akıllı telefon satılacak

Reeder olarak 2009 yılında Türkiye pazarına ilk olarak e-kitap okuyucu ile girdiklerini söyleyen Mübin Argın, sonrasında ürün gamına sırasıyla tablet...

Reeder olarak 2009 yılında Türkiye pazarına ilk olarak e-kitap okuyucu ile girdiklerini söyleyen Mübin Argın, sonrasında ürün gamına sırasıyla tablet ve akıllı telefonları eklediklerini belirtti.

 

1 MİLYONLUK AKILLI TELEFON PAZARINDA YÜZDE 1 LİK BİR PAZARA SAHİBİZ

Reeder markasının yüzde 200 büyüme ile 2016 yılına getirdiklerini işaret eden Reeder/Selekt Bilgisayar Kurumsal Satış Direktörü Mübin Argın Reeder/Selekt Bilgisayar markası olarak aylık 1 milyon düzeyindeki akıllı telefon pazarında yüzde 1’lik bir pazar payına sahip olduklarını ifade etti. Argın, ağırlıklı olarak zincir kanalında satış ekipleri ile planladıkları doğru ürün strateji ile hızla büyüdüklerini, önümüzdeki yıl, 2017 de pazar payını arttırmak üzere en büyük hedeflerinin zincir kanalında yakalanan başarıların telekomünikasyon kanalına da taşımanın önemine dikkat çekerek, bunu gerçekleştirirken; her geçen gün ürün gamlarını inovasyonlarla zenginleştirerek, müşteri beklentilerine, gereksinmelerine uygun uygulamalar geliştirerek gerçekleştirmeyi hedefleyeceklerini söyledi.

 

P 10 MODEL TELEFON BOŞTA İKEN FAZLADAN GÜÇ TÜKETEN ÇEKİRDEKLERİ KAPATARAK, EXTRA PİL TASARRUFU SAĞLIYOR

Reeder/Selekt Bilgisayar Kurumsal Satış Direktörü Mübin Türkiye pazarında son çıkardıkları akıllı telefonun özelliklerinden bahsederken; mükemmellikten yola çıkılarak geliştirdikleri Reeder P10’nun sahip olduğu amoled ekran teknolojisi ile renkleri daha doğal, daha parlak ve daha canlı gösterme özelliğine sahip olmasının yanı sıra, tasarruf teknolojisi ile işlem yapılmadığında veya boştayken fazladan güç tüketen çekirdekleri kapatarak, ekstra pil tasarrufu sağladığını anlattı.

 

P10 S SERT DÜŞÜŞLERDE YÜZDE 80 BAŞARI SAĞLIYOR

Argın, bir diğer ürün olan P10S’in ise, Gorilla Glass 4 ekranıyla 1 metreden sert yüzeye düşüşlerde yüzde 80 oranında başarı gösterdiğini, 8 . işlemcisi ile oyun severleri yüksek grafik gücü ile etkilemeyi başardığına dikkat çekti

 

2017 DE 13.5 MİLYON TELEFON SATILACAK

Basın açıklamasında 2017’de telefon pazarının gelişimini nasıl yorumladığı ve Pazara dönük beklentilerini anlatan Mübin Argın “Türkiye’de telefon pazarı her sene büyümeye devam ediyor. 2017’de de bu büyümenin devam edeceğini öngörüyoruz. Tahminimiz 2017 yılında yüzde 8’lik bir büyüme ile toplamda 13.5 milyon seviyesinde cihaz satışının olacağı yönündedir. En çok talep gören ürünlerinin P10 ve P10S modellerinin, fiyat performans olarak müşterinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan bu iki ürünün, şirket portföyündeki amiral gemisi modeller olduğunu belirtti.

#

25 Eki 2016 - 16:39 Kocaeli- Teknoloji

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.