Türkkan burs sözünü tutuyor

Milletvekili seçildiği taktirde maaşını öğrencilere burs olarak vereceğini söyleyen MHP Milletvekili Lütfü Türkkan, oluşturduğu seçici heyetin belirle...

Milletvekili seçildiği taktirde maaşını öğrencilere burs olarak vereceğini söyleyen MHP Milletvekili Lütfü Türkkan, oluşturduğu seçici heyetin belirleyeceği 50 üniversite öğrencisine burs sözünü yerine getireceğini açıkladı
Alacağı milletvekili maaşını öğrencilere burs olarak dağıtacağını ifade eden MHP MYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, şunları söyledi. “Seçim öncesinde söz verdiğim üzere alacağım milletvekili maaşımı üniversite öğrencilerine burs olarak dağıtacağım. Vali Ercan Topaca ile görüştüm. Öğrencilere vereceğimiz burs için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu’nda bir bölüm bize ayrılacak. Milletvekili maaşımı bu fona yatıracağım. İlimizde tarafsızlığı ile ön plana çıkmış kişilerinden oluşan bir seçici heyet oluşturduk. Bu heyetin belirleyeceği 50 üniversite öğrencisine, burs fonundan, 8 ay boyunca 200 TL karşılıksız vereceğiz.”

SEÇİCİ HEYET
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın oluşturduğu seçici heyette şu isimler bulunuyor Aydınlar Ocağı eski Başkanı Ahsen Okyar, İzmit Ticaret Odası eski Başkanı Nihat Gürer, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Sanayici İbrahim Aracı, Özgür Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Müdürü İsmet Çiğit, Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, Türk Eğitim Sen Başkanı Süleyman Pekin ve MHP Milletvekili adayı Ruhi Çavdar.

#

20 Haz 2011 - 17:08 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.