Türkkan, Karamürsel’i gezdi

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Karamürsel ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Esnafla, köylüyle bir araya gelen Türkkan, sorunları dinlediMHP Koc...

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Karamürsel ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Esnafla, köylüyle bir araya gelen Türkkan, sorunları dinledi

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Karamürsel’e yaptığı ziyarette Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun açtığı kermese katıldı. Daha sonra camide, pazarda, cadde de dolaşarak vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Türkkan, “Karamürsel’de de en büyük sıkıntı sıralaması yine değişmedi. Gençlerde işsizlik, emeklilere ise maaş azlığı en büyük sorun” dedi.

KÖYLÜLER DERTLİ
Türkkan, Karamürsel’de zamanının büyük bölümünü köy ziyareti ve köylülerin sıkıntılarına ayırdı. Başta İhsaniye ve Hayriye Köyleri olmak üzere Karamürsel’in köylerine giden Türkkan, en büyük şikayetin mazotun pahalı olması nedeniyle geldiğini vurguladı. Köylüler, “Yatı olanlara verilen ucuz mazot, bize de verilsin. Eskiden hasadı satıp çocuk evlendiriyorduk, Şimdi tarlayı satıp çocuk evlendiriyoruz” diye sitemde bulundu.

#

11 Haz 2013 - 13:43 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.