Turkuaz’da kayıtlar sürüyor

10 FİRMA KAYIT YAPTIRDI Kasım ayında başlayacak olan Turkuaz Turnuvasında kayıt süreleri sona yaklaşıyor. Müsabakalar Ferruh Duygu Spor Tesislerinde...

10 FİRMA KAYIT YAPTIRDI

Kasım ayında başlayacak olan Turkuaz Turnuvasında kayıt süreleri sona yaklaşıyor. Müsabakalar Ferruh Duygu Spor Tesislerinde hafta içi 19.00 ile 21.00 saatleri arasında düzenlenecek organizasyon için bugüne kadar 10 firma kayıt yaptırırken, 29 Ekim Pazar günü Genç Kocaelililer Derneği’nde şirket yetkilileri ile yapılacak kahvaltılı toplantı sonunda, Turkuaz Şirketler Liginin kuraları ve maç programı da belli olacak.

 

PİRELLİ ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Turkuaz Turnuvasında lige katılım şartları ve bilgiler için Turkuaz Şirketler Ligi Komite Başkanı Oktay Kocatekin’in 0532 225 40 15 ve Turnuva Genel Koordinatörü Can Vatansever’in 0533 693 06 01 numaralı telefonlarına ulaşabilirler. Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleştirilen Turkuaz Şirketler Futbol Turnuvası’nda Pirelli Fabrikası şampiyonluk yaşamış ve aynı zamanda İzmit Makine’yı final maçında yenerek Süper Kupa’nın da sahibi olmuştu.

#

22 Eki 2017 - 13:03 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.