Turkuaz’dan, çim halı turnuvalarında bir ilk

Turkuaz Turnuvası için saha komiserleri de tamam. Turkuaz 2017 Şirketler Çim Halı Futbol Turnuvası Nisan ayında başlıyor. 2004 yılından beri gelenekse...

Turkuaz Turnuvası için saha komiserleri de tamam. Turkuaz 2017 Şirketler Çim Halı Futbol Turnuvası Nisan ayında başlıyor. 2004 yılından beri geleneksel olarak düzenlenen ve bu sene, Şirketler Turkuaz 2017 çim halı futbol turnuvası adıyla, yine Oktay Kocatekin’in organizatörlüğünde gerçekleşecek olan turnuva Nisan ayında ilk haftasında başlıyor. Tanıtım toplantısı The Ness Otel’de yapıldı. Bu yıl üç kategoride yapılması planlanan Turkuaz 2017 Futbol Turnuvası Şirketler Ligi Nisan ayı başında başlayacak. Oktay Kocatekin Organizatörlüğü üstlendiği, Turkuaz Futbol Turnuvası için, Saha Komiserler Derneği Başkanı Süleyman Karadaş ve Futbol İl temsilciliği ile görüşüldü. Nisan ayında başlayacak Turkuaz Futbol Turnuvası için herhangi bir sorun olmadığı, maçları resmi hakemlerin yöneteceği, bunun yanı sıra bu yıl ilk kez resmi saha komiserlerinin de görev yapacağı belirtildi.

#

20 Mar 2017 - 22:30 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.