TV’ler Şerif Barış’tan haber aldı

KOÜ Yer ve Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı ve Mühendislik Fakültesi Jeofizik Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şerif Barış, Japonya’daki...

KOÜ Yer ve Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı ve Mühendislik Fakültesi Jeofizik Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şerif Barış, Japonya’daki büyük afet sırasında Kobe’ye 100 kilometre, deprem bölgesine de 50 kilometre mesafede bulunuyordu. Barış, dün bir çok TV kanalına çıkarak deprem hakkında bilgi verdi. Barış, Kobe’de bir deprem araştırması nedeniyle bulunuyordu. Bu arada Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamada Marmara'da böyle bir deprem olma olasılığı riskinin sıfır olduğuna dikkat çekildi.

#

11 Mar 2011 - 22:38 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.