Twinkle Life ile konut anlayışınız değişecek

ERGSAN İnşaat A.Ş.’nin sahibi Mimarlar Odası eski Başkanı Yalçın Ergen’in ikinci projesi olan ve ‘ışıltı’ anlamına gelen ‘Twinkle Life’ projesi gözler...

ERGSAN İnşaat A.Ş.’nin sahibi Mimarlar Odası eski Başkanı Yalçın Ergen’in ikinci projesi olan ve ‘ışıltı’ anlamına gelen ‘Twinkle Life’ projesi gözlerinizi kamaştırmaya hazırlanıyor. Şehre sadece 7 kilometre mesafede inşa edilecek olan Twinkle Life hakkında bilgi veren Ergen, “Doğup büyüdüğümüz Gölcük’te 20 dairelik ufak bir proje ile ilk projemizi gerçekleştirdik. İkinci projemiz için ise Kocaeli’nin parlayan bölgesi Başiskele’yi uygun gördük. Uzun bir arsa arayışı sonrası Kullar bölgesinde 9 bin 309 metrelik bir arsayı satın alarak hayallerimizi gerçekleştirmeye başladık” dedi.

 

KOMŞUSUYLA GELENE ÖZEL İNDİRİMLER

ergen.jpg

İç tasarım hakkında bilgi veren Yalçın Ergen, “Mekansal büyüklüğün metrekare ile ölçülmesinden öteye geçmek istedik ve yüksek tavanlar ile mekanın hacimsel büyüklüğünün yaşama katacağı zenginliği öngören bir tasarım ile minimum 3.10 metre tavan yüksekliği yaptık” bilgisini verdi. Yaşadığınız yer, yapı kalitesi olarak ne kadar üst düzey olsa da bir süre sonra aranılan şeyin iyi bir komşuya sahip olma hissiyatı olduğunu bilerek, insanları sevdikleriyle, dostlarıyla, akrabalarıyla bir arada yaşamaya yönlendiriyor. Ev alma komşu al düşüncesinden yola çıkılan projede, ev sahibi olmaya komşusuyla birlikte gelen herkese özel indirimler uyguluyor.

NİTELİKLİ MALZEME  KULLANIŞLI İÇ MEKANLAR

salon-025.jpg

Yalçın Ergen, “Kuruluşumuzdan itibaren yapmış olduğumuz üst düzey dekorasyon işlerinin verdiği tecrübe, birikim ve bölgemizin en büyük mimar- iç mimar kadrosu ile farklılık yaratmayı hedefledik. Ufak metrekareler içinde çoklu mekanlar yerine, kullanım konforu sağlayan daha geniş alanlar sunduk. Önceliğimizin nitelikli ve kaliteli malzeme kullanmak olduğu projemizde, Kocaeli yetkili bayisi olduğumuz Eurodecor mutfak ve kapılarını kullanacağız. Mekan içi diğer malzemelerde de bu kaliteyi devam ettirmek adına birçok alternatifi konut sahiplerinin tercihine sunacağız” ifadelerini kullandı.

SİTE VE DAİRE ÖZELLİKLERİ

avlu.jpg

Hayalleri; sosyal yaklaşımı ve özgün mimarisi ile gerçekleştirmeyi hedefleyen Twinkle Life, Başiskele Kullar bölgesinde 9 bin 309 metrekare arazi üzerinde;  zemin kat, 1. kat ve çatı arası imar hakkı ile  4 blok, 48 adet bağımsız bölüm ve sosyal tesis alanlarından oluşmakta. Zemin kat daireleri (158,90 m2) 3+1 ve (118,09 m2) 2+1 olarak tasarlanmış olup, zeminde toplam 16 adet 3+1 ve 4 adet 2+1 daire bulunmakta. 1. kat ve çatı arası kullanımı dublex daireler şeklinde tasarlanmış olup (200,70 m2) 8 adet 3+1, (220,80 m2) 16 adet 4+1 ve  (231,70 m2) 4 adet 4+1 olmak üzere toplam 28 adet.

2018’DE TAMAMLANACAK

banyo.jpg

Ergen, “Henüz reklam ve tanıtım faaliyetleri başlamadan yakın çevremize sunduğumuz ve ön talepler aldığımız bu projemizde, müşterilerimize olan sorumluluk gereğince kat irtifakı tapuları oluşturulmadan satış yapmamayı kararlaştırdık. Eylül ayı içerisinde tapuların alınmasını takiben satışlarımız başlayacak olup, ön taleplere özel sınırlı sayıda dairelerimiz için yüzde 15’e varan indirimlerimiz olacak. Projemizde 2+1 daireler 319 bin TL, 3+1 daireler 449 bin TL, 200 metrekare dubleks 499 bin TL, 220 metrekare dubleks 549 bin TL ve 230 metrekare dubleks daireler 569 bin TL arasında değişmektedir. 2018 yılı içerisinde tamamlamayı planladığımız projemizle ilgili detaylı bilgiyi, “Kullar mah. Yaylacık Mevkii Yeliz Sokak” adresindeki satış ofisimizden ya da www.twinkle.com.tr adresinden edinebilirsiniz” dedi. Nurşah ŞAHİN

toplu-117.jpg

 

#

07 Ağu 2017 - 14:53 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.