U-11′ler sahaya iniyor

  BAYAN SPORCU SERBESTToplam 50 kulübün mücadele edeceği ligde 5’er takımlı 10 gruptan oluşacak. ilkinin başlama düdüğü çalınacak olan U-11 Ligi maçla...

  BAYAN SPORCU SERBESTToplam 50 kulübün mücadele edeceği ligde 5’er takımlı 10 gruptan oluşacak. ilkinin başlama düdüğü çalınacak olan U-11 Ligi maçları okulların tatile girdiği hafta tamamlanacak. Her gruptan en başarılı 2 takım çıkacak ve eleme usulüyle 5 grupta oynatılacak maçlarda liderlik için yarışacak. Kalan 5 grubun lideri olan takımlar ödüllendirilecek. U-11 Ligi’nde takımlarda kulüp yöneticilerinin inisiyatifine bağlı olarak bayan sporcu da oynatılabilecek. 5 STATTA OYNANACAKBaşiskele-Gölcük ve Karamürsel takımlarını Kavaklı Stadı’nda, Derince-Körfez ve İzmit takımlarının bir kısmı Derince Stadı’nda, İzmit takımları Avni Kalkavan ve Yahya Kaptan Ferruh Duygu Spor Tesisleri’nde, Gebze-Darıca-Dilovası ve Çayırova takımları da Metin Oktay Stadı’nda oynayacak. İLİN İLK 5’İ ÖDÜL ALACAKLigin statüsüyle ilgili bilgi veren Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Bu yıl biraz daha farklı oynanacak. 5 ayrı statta maç oynatacağız. İlk müsabakalar 24-25 Mayıs’ta oynanacak. Sonraki müsabakalar hafta içi oynanacak. Tek devre, lig usulü olacak. Her gruptan 2’şer takım alacağız. Eleme sonucunda kalan 5 takım ilimizin ilk 5’i olacak ve ödüllendirilecek. Müsabakalar 8’er kişi oynanacak. Bayan sporcu da oynatılabilecek. 8 oyuncu değişikliği yapılabilecek. Maçlar tek hakemli oynanacak. Hafta içi müsabakalar 18.00’de, hafta sonu 10.00’da başlayacak.

#

23 May 2014 - 17:15 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.