Ufuk Öğütveren: Önce Play-Off

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK Başarılı teknik adam sözlerine 2-0 kazanılan Denizliköyü maçı değerlendirmesi ile başladı ve şu ifadelere yer verdi: Deni...

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Başarılı teknik adam sözlerine 2-0 kazanılan Denizliköyü maçı değerlendirmesi ile başladı ve şu ifadelere yer verdi: Denizliköyü maçı bizim için gerçekten çok önemliydi. Rakibimiz de bizi gözüne kestirmişti. Maçın başında rakibe tek pozisyon verdik. 90 dakikanın genelinde ise son derece tempolu ve coşkuluyduk. Attığımız iki golün yanında çok gol kaçırdık. Emre’nin uzatma anlarında gördüğü kırmızı kart bizi üzdü. Maçın o dakikadan sona çevrilme şansı yoktu. Futbolcum keşke biraz daha sinirlerine hakim olabilseydi.

 

STRES YAŞAMAK İSTEMİYORUZ

İkinci yarıdaki 5 maçta 4 galibiyet 1 de beraberlik elde ettik. İşlerimiz şükürler olsun ki iyi gidiyor. Önümüzdeki hafta sahamızda Beylikbağı ile karşılaşacağız. Amacımız yine iyi futbol oynamak ve seriyi sürdürmek. Grubumuzda son haftalara girildikçe hedefler de şekilleniyor. Haliyle maçlardaki atmosfer de yüksek oluyor. En kısa sürede ilk 3’ü garantileyip bu stresi yaşamak istemiyoruz.

 

2 FUTBOLCU ALIP TRANSFERİ KAPATACAĞIZ

Kulübümüzde masör ve yardımcı teknik adam ile ilgili bazı gelişmeler olabilir. 2 oyuncu daha yapıp transferi kapatmak istiyoruz. Ön libero ve sağ önde oyuncu bakıyoruz. Transfer etmek istediğimiz Ali Çevik’in kulübü ile ilgili sorunu aşmaya çalışıyoruz. Bunun aşılacağını ümit ediyorum. Henüz ilk 3’deki yerimiz garanti değil ancak Play-Off’a kalırsak eminim ki son yılların en zorlu ve çekişmeli Süper Play-Off maçlarını izleyeceğiz.

 

KENETLENDİK

Besim Kaya başkanımız başta olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimiz, futbolcularımız ve Nusretiye halkı ile bütün olduk. Bu kenetlenmenin sonunda başarının geleceğine inanıyorum. Sahamızda oynayacağımız maçlarda rakiplerimizi en iyi şekilde karşılayacağımızın garantisini verebilirim. Futbolun doğruları neyse sahaya onu yansıtan kimlikten vazgeçmeyeceğiz. Doğru, hedefimiz Bölgesel Amatör Lig. Kesinlikle buna da uzak değiliz. Ancak önceliğimiz grubumuzda ilk 3’e girmek ve Play-Off maçlarını oynamaya hak kazanmak. Erdem ÖVÜÇ

#

24 Oca 2017 - 10:29 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.