Uğurlar olsun Kocaelispor’um!

Sabah 10’da antrenman yapan ve 14.30’da Poligon Tesisleri’nden hareket eden Yeşil Siyahlılar sorunsuz bir şekilde Bolu’ya vardı ve Von Otel’de kampa g...

Sabah 10’da antrenman yapan ve 14.30’da Poligon Tesisleri’nden hareket eden Yeşil Siyahlılar sorunsuz bir şekilde Bolu’ya vardı ve Von Otel’de kampa girdi. 24 futbolcunun yer aldığı kafileyi Poligon Tesisleri’nin cefakar personeli uğurladı. Kontrolü olan Yusuf Şenlik kafileye Cuma günü (Yarın) dahil olacak.

 

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız ve kaptanlardan Murat Soner Başak yolculuk öncesi basının sorularını yanıtladı. Yıldız “İlk etapta iyi çalıştık. Devamı kampta devam edecek. Üst ligdeki takımlarla maçlarımızı oynayacağız. Biraz yıpratıcı geçecek ancak böyle olması gerekiyor” dedi. Murat Başak ise “Hepimiz Kocaelispor için fedakarlık yapıyoruz. Daha önce de defalarca söyledim. Takımdaki herkes Kocaelispor’da forma giydiğinin farkında. Kimsenin bizim mücadelemizden şüphesi olmasın” dedi. Erdem ÖVÜÇ

selam.jpg

beklediler-001.jpg

#

26 Tem 2017 - 16:20 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Deniz - Dursun özbekin tudor ısrarı neyse bizimde Bahri başkanın şu ümit yıldız ısrarı aynı.Berbat ötesi futbol oynattı onun yüzünden play off oynadık yoksa şampiyonduk biz kimse kusura bakmasın şu kadrodaki oyuncuların hepsini tek tek 3.lig kulüplerine önerin bir tanesini bile geri çevirmez kimse takımı küçümseyip durdular sanki süper ligde oynuyoruz.Ümit yıldız gitmeli insanlar stada giderken ayakları geri gidiyor onun yüzünden.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 16:20