Ulaştırma Memur Sen’in İl Temsilciliği açıldı

    Memur Sen Konfederasyonu’na bağlı Ulaştırma Memur Sen’in TCDD İzmit Gar Binası’nda bulunan İl Temsilciliği açılışı dün gerçekleştirildi. Daha önce...

 

 

Memur Sen Konfederasyonu’na bağlı Ulaştırma Memur Sen’in TCDD İzmit Gar Binası’nda bulunan İl Temsilciliği açılışı dün gerçekleştirildi. Daha önce binaları olmayan Ulaştırma Mamur Sen’in il temsilciliği açılışına Ulaştırma Memur Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Genel Başkan Yardımcısı Yakup Çınar, İl Başkanı Mehmet Akkuş, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, AKP Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, Eğitim Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

KİMSE ZORAKİ TAYİN EDİLMEDİ

Programdan önce yapım aşaması devam eden hızlı tren hattıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Can Canksen, hızlı trenin çok yakın bir zamanda hizmete gireceğini belirterek, “Aksaklıklar gideriliyor. Hızlı trenin trafiği rahatlatacağına inanıyoruz. Bir demiryolu çalışanı olarak da hızlı treni talep ediyoruz. Buradan giden işçiler dönecek. Kimse zoraki tayin edilmedi” dedi.

TÜRKİYE’NİN ÖZÜYÜZ

Mehmet Akkuş, “Bu binanın açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Üyelerimizin menfaatlerini ön planda tutarak kurumsal sorun ve ihtiyaçlara katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.  Son olarak söz alan Halil İbrahim Keleşoğlu “17 bin civarında üyemizle Türkiye’nin özüyüz. Türkiye birliği adına her platformda yer alırız”dedi.

#

04 Mar 2014 - 16:41 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.