Ümit Metin Yıldız için fark etmiyor

Tekidağspor galibiyetine de değinen Yıldız şu ifadelere yer verdi: Devre arası kampında bütün oyuncularımızın oynayacak duruma gelmesi çok önemli. Oyn...

Tekidağspor galibiyetine de değinen Yıldız şu ifadelere yer verdi: Devre arası kampında bütün oyuncularımızın oynayacak duruma gelmesi çok önemli. Oynayan oynamayan bütün oyunculardan son derece memnunuz.

 

NEREDE OYNADIĞIMIZ ÖNEMLİ DEĞİL

Sezonun ikinci yarısına galibiyet ile başlamak istiyorduk. Bizi hiç iyi bir zemin karşılamadı. Bu şartlarda mücadele eden iki takımı da kutlamak lazım. Zeminin ağır olması iki takımı ikinci yarıda olumsuz etkiledi. Futbolcularımız ağır saha şartlarına rağmen özellikle ilk yarıda çok iyi oynadılar. Çok önemli, kıymetli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Ankara Demir maçının da diğer maçlardan bir farkı yok.

 

HER FUTBOLCU OYNAMAK İSTER

İçeride ya da deplasmanda önemli değil. Her maça galibiyet için çıkıyoruz. Tabii ki her futbolcu oynamak, ter dökmek ister. Evet, bazı kararları verirken zorlanacağız ancak keşke en tatlı telaşımız böyle olsa. Tüm futbolcularımız her an forma giyebilecek durumda. Performanslarından çok memnunum. Bu takımda şöyle bir şey var. Oynayan arkadaşımız kendisini yukarıda görmüyor, oynamayan arkadaşımız neden oynamadım diye hayıflanmıyor. Bu da önemli bir şey. Erdem ÖVÜÇ

#

18 Oca 2017 - 09:56 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.