Umut Serdar Yalçın: Bu şehrin insanı iyi şeyleri hak ediyor!

FUTBOL İLE BAŞLADI, ŞİMDİ VOLEYBOL Kocaelispor’da 2 sezon önce futbol şube sorumluluğu görevini yürüten ve adeta spor sevdalısı olan iş adamı Umut S...

FUTBOL İLE BAŞLADI, ŞİMDİ VOLEYBOL

Kocaelispor’da 2 sezon önce futbol şube sorumluluğu görevini yürüten ve adeta spor sevdalısı olan iş adamı Umut Serdar Yalçın, 2. Lig’deki temsilcimiz Karamürsel İdmanyurdu Erkek Voleybol Takımı’na sponsor oldu ve takımın ismi RDF Karamürsel İdmanyurdu oldu. Yalçın, Kocaeli insanının salon sporlarında en iyi yerlerde temsil edilmeyi hak ettiğini ifade etti.

 

UZUN VADELİ KARARLAR

Uzun vadeli projelerle yola çıktıklarını belirten genç iş adamı Umut Serdar Yalçın şu düşüncelere yer verdi: Ülkede bir eksiklik var. Ne yazık ki salon sporlarına yeterli ilgi gösterilmiyor. Şirket olarak bu duruma farkındalık yaratmak istedik. Bu yıl voleybol, inşallah seneye de basketbola katkılarımız olacak. Bu kararımızın arkasında da duracağız. Uzun vadeli kararlar bunlar.

 

SKOR DEĞİL, SPOR İNSANIYIM

Şu bir gerçek ki ülkemizde sponsorluklar doğru değerlendirilmiyor. Biz doğru insanların yanındayız. Bunu bilmek bana yeter. Bizler de inşallah iyi şeyler yaparak oluşuma destek vereceğiz. Ben skor ve değil spor taraftarıyım. Amacımız Kocaeli’ndeki salonları doldurmak, bu keyfi yıllar sonra bu şehrin insanına yaşatmak olacak.

 

BİR KAÇ YIL İÇİNDE

Çocukluğumda Nasaş basketbol takımımız vardı. Salona girmek için saatler öncesinden salonun önünde beklerdik. Neden bu duyguyu bir daha yaşamayalım, neden gençlerimiz böylesi güzel günler görmesin? Ana amacımız bu. Takımın alt yapısında da iyi çalışmalar var. Her ne kadar A takım ilgili projelerimiz olsa da alt yapıdan da üst yapıya sporcu kazandırmak çok önemli ve değerli. İnanıyorum ki birkaç yıl içinde kentimizde salon sporları ciddi bir hareket kazanacak. Erdem ÖVÜÇ

#

18 Eki 2017 - 11:52 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.