Üniversiteliler KO-MEK’le tanıştı

Türkiye’nin çeşitli illerinden Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim görmek için gelen öğrenciler, kentin önemli eğitim merkezlerinden biri olan KO-MEK ile...

Türkiye’nin çeşitli illerinden Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim görmek için gelen öğrenciler, kentin önemli eğitim merkezlerinden biri olan KO-MEK ile tanıştı

Kocaeli Üniversitesi’nin yeni öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi’nin kent kart uygulamasından yararlanmak için geldikleri Seyahat Kartları Bürosu’nda KO-MEK ile tanıştılar. Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Fuar içinde açtığı merkeze gelen öğrenciler buradaki KO-MEK standını ziyaret ederek bilgi edindi.

“EN GÜZEL YANI ÜCRETSİZ OLMASI”
Kocaeli Üniversitesine eğitim almak için gelen Gökhan Geldi ve Tolga Tunalı KO-MEK kurslarını çok beğendiler. Öğrenciler KO-MEK’in ücretsiz eğitim vermesinin önemine değinerek, “Ücretsiz eğitim fırsatı sunan KO-MEK gerçekten büyük bir hizmet. Bu sistemin tüm Türkiye’de, bizlerin yaşadığı illerde de olması gerektiğini düşünüyoruz” şeklinde konuştular.

#

01 Eki 2012 - 09:15 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.