Ünlü: AKP, Gebze’de telaş içinde

MHP İl Teşkilatı’nın bayramlaşma programı parti binası önünde gerçekleşti. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen programa; Kocael...

MHP İl Teşkilatı’nın bayramlaşma programı parti binası önünde gerçekleşti. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen programa; Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, 7 Haziran’da milletvekilliğini HDP’li Ali Haydar Konca’ya kaptıran ikinci sıra adayı Lütfü Türkkan, diğer milletvekili adayları, ilçe başkanları, bazı sendikaların başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Sıralamaya giremeyen eski milletvekilleri Cumali Durmuş ve Kemal Köse ise bayramlaşmaya katılmadı.

 

BURUK VE HÜZÜNLÜ BAYRAM

Programda konuşan il başkanı Ünlü, buruk bir bayram geçirdiklerini dile getirdi. Mina’daki faciada hayatını kaybeden hacıları anan Ünlü, “Açılıma, çözüm sürecine, teröristlerle müzakereye, Oslo’ya, Habur’a, Dolmabahçe’ye hayır diyenler burada. 45 yıllık MHP’liler olarak ülkemizin uçurumun eşiğine geldiği şu günlerde bizlerin sorumluluğu daha da fazla artmaktadır” dedi.

 

AKP, GEBZE’DE TELAŞTA

AKP’nin milleti üzdüğünü dile getiren Ünlü, “İl başkanları Ceyhan adaylarımızla daha çok ilgilenir olmuş, kendi partisinin aday listesindeki zafiyeti bizim üzerimizden saklamaya çalışıyor. Gebze’de temsil gücü eksik olan aday listesi AKP’yi telaşa düşürdü. Bizler bu milletin son umuduyuz. Kocaeli’nin dengelerini değiştireceğiz. Güçlüyüz ve sizlere güveniyoruz. Elimizden tutun, birliğimizi bozdurmayalım” dedi.

 

İÇİMİZ KAN AĞLIYOR

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ise, “Bayram olsa da acılarımız var. İçimiz kan ağlıyor. Kocaeli’nin her tarafı Türk bayrakları ile donatıldı. Daha önce bayrağı tahrik unsuru gören, Türk bayrağını yere indiren AKP artık bayrak asmaya başladı. Çözüm süreci diye ihanet sürecini devam ettirenler, süreç bitmiştir. Operasyon lazım diyorlar. MHP’nin yıllardır söylediğini bunlar yeni söylemeye başladı. 1 Kasım’da milliyetçiler Türkiye ve Kocaeli’de en yüksek oyu almak için topyekun çalışma içine girmiştir” şeklinde konuştu. Muharrem İBRAHİMOĞLU

#

25 Eyl 2015 - 16:48 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.