Ünlü: Bizi tutarsızlıkla suçlayanlar, yanıldıklarını anlayacaklar

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü basın açıklam...

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü basın açıklamasında yeni anayasa değişikliği teklifi ile ilgili MHP’ye yöneltilen eleştirilere yönelik olarak, “Milletimiz referandumda hükmünü verecektir. Partimizi tutarsızlıkla suçlayanların ne kadar yanıldıkları, yakında anlaşılacaktır. MHP hiçbir zaman ülküsünden taviz vermeyen bir millet eseridir. Bunu anlamayan dar kafalılar beyhude bir çaba içerisindeler. Sosyal medya başta olmak üzere etki altına alınmaya çalışılan vekillerimiz dava adamı olduklarını ispatlamıştır. Yapılacak olan referandumun milletimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

SAHA ÇALIŞMALARI

Teşkilat çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Ünlü, “MHP Kocaeli teşkilatları olarak bugün Gölcük, yarın İzmit ve Çayırova ile ilk tur tamamlanacak. Cumartesi günü ilçe başkanlarıyla değerlendirme toplantısı yapılacak. 30 Ocak Pazartesi il yönetimi yapılan saha çalışmalarını değerlendirecek. Ardından 3 günlük hızlandırılmış ilçe istişare toplantıları yapılacak. Hızlandırılmış istişare toplantılarımızı bitirip genel merkeze raporumuzu sunacağız. Referandum ile altyapı çalışmalarını tamamlayarak genel merkezden gelecek talimatları bekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

“SEBEP OLANLAR CEZALANDIRILSIN”

Geçtiğimiz günlerde Körfez’de yaşanan yakıt sızıntısı nedeniyle oluşan çevre kirliliği sorunlarına neden olanların gerekli cezaları alması gerektiğini belirten MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “ Körfez 100 ton yakıt sızması nedeniyle oluşan çevre kirliliği ile ilgili düzenli bir açıklama bekliyoruz. Ne gibi cezai işlem uygulanmıştır? Hangi firma buna neden olmuştur? Bu çevre kirliliğine sebep olanlar cezalandırılmalı. Önümüzdeki Cuma günü Ramada Otel’de kent konseyinin daveti üzerine tüm il başkanları olarak bir toplantı gerçekleştireceğiz” dedi.

 

“GÖREVİMİZİ YAPTIK”

Geçtiğimiz günlerde Meral Akşener’in abisi Nihat Gürer’in cenazesine katılmasını da değerlendiren Ünlü, “Nihat Gürer bir değerdir. Kocaeli siyasetinin önde gelenlerindendir. Saygı duyduğumuz bir isimdir. Böyle ismin cenazesinde arkadaşlarının yanında olması görevdir. Biz de MHP il Başkanlığı olarak cenazeye katılarak görevimizi yaptık” diye konuştu.

 

REFERANDUM TÜRKİYE İÇİN SON ÇIKIŞ

Yeni anayasa değişikliği milli hassasiyetlerimizin olduğu bir konu diyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “ Devlet aklıyla düşünüldüğünde yeni referandum Türkiye için son çıkıştır. Böyle bir dönemde Türkiye dünyada değişen sisteme ayak uydurmalıdır. Türkiye’nin bu coğrafyada var olmak adına son kalesi bu referandumdur. Lider ülke yolundaki sıçrama yılı olacaktır. Küresel güçler bunu engellemek isteyecektir. Kimse bu oyunlara alet olmamalı. Bugün CHP’nin değerli siyasetçilerini ve MHP’nin içinde hayırcı gibi gözüken bir kesimi uyarmak istiyoruz. Herkes hassasiyetle hareket etmelidir.Serkan BORLAK

#

24 Oca 2017 - 12:43 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.