Ünlü, İhsanoğlu için destek istedi

        MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, dün parti binasında düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Başbakan erdoğan’a yüklenen Aydın Ünlü,...

 

 

 

 

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, dün parti binasında düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Başbakan erdoğan’a yüklenen Aydın Ünlü, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi. Ülke gündeminin, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığına kilitlenmeye çalışıldığını belirterek sözlerine başlayan Ünlü, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vatandaşlarımızı aklıselim hareket ederek Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vermeye davet ediyorum” dedi.

 

TERS KÖŞE YAPTI

Başbakan’ın adaylığının malumun ilanından başka bir şey olmadığını vurgulayan Aydın Ünlü, “Başbakan, ters köşe bekleyenleri ters köşe yaptı” dedi. Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu konusunda haklı bir karar verdiklerini de belirten Ünlü, “Adayımızın ne kadar isabetli bir karar olduğunu Başbakan’ın konuşmasından sonra daha iyi anladık” diye konuştu.

 

GÜL’E VEFASIZLIK YAPTILAR

Başbakan Erdoğan’ın, Abdullah Gül’e de vefasızlık yaptığını dile getiren Ünlü, “Başbakan, kardeşim dediği Sayın Cumhurbaşkanı’na ağır göndermelerde bulunarak vefa duygusundan ne denli yoksun olduğunu kanıtlamıştır. Başbakan, kader arkadaşına da ters köşe taktiği uygulayarak, tam kendisine yakışan bir konuşma yapmıştır” şeklinde konuştu.

 

TÜRKİYE UYUŞTURULUYOR

Türkiye’nin ağır ağır uyuşturulduğunu belirten Aydın Ünlü, “Afyonun etkisiyle her şey tozpembe gösterilmeye çalışılıyor. Konuşanlar susturuluyor, yayın yasakları getiriliyor. MHP’den başka kimse bunları konuşmuyor. Türkiye’de bunlar olurken, Kocaeli’de de sorunlar yaşanıyor” dedi.

 

RANTSAL DÖNÜŞÜM

İlimizdeki belediye başkanları ve parti yöneticilerinin, keyfi uygulamalara devam ettiğini de söyleyen Ünlü, “Kentsel dönüşüm adı altında rantsal dönüşümün adımları atılıyor. İki mahalleyi yeniden imar edeceğini söyleyen ama parasızlıktan ağlama duvarı haline gelen bir belediye başkanı, bu sözde kentsel dönüşüm bahanesiyle ne yapmaya çalışıyor?” diye sordu.

 

BARAN’A GÖNDERME

Adı ihaleye fesat karıştırıldığı için açılan davada geçen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı da eleştiren Aydın Ünlü, şunları söyledi: “Devletin hakimine sözlü ifade vermeye tenezzül etmeyen hem de ihaleye fesat karıştırmaktan yargılanan diğer belediye başkanı, bir gün önceden gidip nöbetçi savcıya ifade veriyorsa, burada durup düşünmek lazım” şeklinde konuştu.

 

ÇATI ADAYA DESTEK İSTEDİ

“Memleket elden gidiyor, Kocaeli iyi yönetilmiyor” diyen Ünlü, cumhurbaşkanlığı seçimini Türkiye’nin kaderi olarak gördüklerini vurgulayarak, “Vatandaşlarımızı, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmak, oynanan oyunları bozmak için cumhurbaşkanlığı seçimlerinde akli selim hareket ederek, Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vermeye davet ediyorum” dedi.

#

02 Tem 2014 - 17:45 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.