Ünlü isim Özge Ulusoy, 41 Burda AVM’de

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı’nın izlenme rekorları kıran Survivor yarışmasına katılarak ismini daha da tüm Türkiye’ye duyuran ünlü manken Özge Ulusoy,...

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı’nın izlenme rekorları kıran Survivor yarışmasına katılarak ismini daha da tüm Türkiye’ye duyuran ünlü manken Özge Ulusoy, Cumartesi günü 41 Burda AVM’deydi. Sağlıklı beslenmeyle ilgili paylaşımlarıyla kısa sürede bir Instagram fenomeni haline gelen Nilgün Bodur’un başlatıp ilkini gerçekleştirdiği, “Ekolojik Sohbetler” etkinliğine katılan Ulusoy, ekolojik ürünlerin faydalarına dair tüm merak edilenleri keyifli bir sohbet eşliğinde katılımcılarla paylaştı.

 

İZMİT’E YENİDEN GELMEK İSTİYORUM

Yaklaşık 1 saat boyunca soru cevap şeklinde herkese ulaşmaya çalışan medyatik isim Özge Ulusoy, nasıl formada kaldığını, haftanın kaç günü spor yapıp uyguladığı rejimleri, kendisini izlemeye gelen İzmitlilerle paylaştı. Doğal ve egosuz tavırlarıyla vatandaşlardan tam not alan ünlü manken,  program sonunda hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirerek İzmit’e en kısa zamanda yeniden gelmek istediğini ifade etti. Serkan BORLAK

 

#

15 Oca 2017 - 12:16 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.