Ünlü: Kasetler oy oranını artırdı

MHP İzmit İlçe Başkanı Aydın Ünlü önceki akşam yaptığı açıklamada, kasetlerden önceki ve sonraki anket sonuçlarını açıkladı. Ünlü, “Kasetlerden önce y...

MHP İzmit İlçe Başkanı Aydın Ünlü önceki akşam yaptığı açıklamada, kasetlerden önceki ve sonraki anket sonuçlarını açıkladı. Ünlü, “Kasetlerden önce yüzde 13’tük, yüzde 22 olduk” dedi.

MHP İzmit İlçe Teşkilatı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısı önceki akşam parti binasında yapıldı. MHP İzmit İlçe Başkanı Aydın Ünlü toplantıda, MHP’de genel bakan yardımcıları ile ilgili ortaya çıkan kasetler ve oy oranlarını etkilemesi hakkında açıklama yaptı. Kasetler ortaya çıkmadan önceki oylar ile kasetlerin ortaya çıkması sonrası oylar arasında yüzde 10'luk bir artış olduğunu kaydeden Ünlü, “Yürüyüş Yolu, Cumhuriyet Parkı civarı, Alemdar ve Fethiye caddeleri ile Bekirpaşa bölgelerinde kasetlerden önce yaptırdığımız anketlerde MHP’ye oy verecek seçmen oranı yüzde 13 idi. Kasetlerden sonra aynı yerlerde, aynı ekibe yeniden anket yaptırdık. Kasetler oy oranını artırdı ve bu kez oyumuz yüzde 22 oldu” dedi.

#

26 May 2011 - 14:19 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.