Ünlü: Konca’yı Kandil’e göndereceğiz

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, dün il binasında düzenlediği basın toplantısı ile gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ünlü, 1 Kasım’da yapılacak olan er...

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, dün il binasında düzenlediği basın toplantısı ile gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ünlü, 1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimler için çalışmalarını büyük bir heyecanla yaptıklarını dile getiren Ünlü, HDP’li Bakan Ali Haydar Konca’ya eleştiride bulunda ve, “Konca’nın biletini alıp Kandil’e uğurlayacağız” dedi.

 

“AKP SİYASİ ÖMRÜNÜ TAMLADI”

Kocaeli'nin en dinamik teşkilatı ve tecrübeli aday listesi ile seçimlere hazır olduklarını dile getiren il başkanı Aydın Ünlü, “7 Haziran seçimlerinde milletin verdiği karara razı olmayarak ülkenin tekrar seçimlere gitmesini sağlayan AKP, 1 Kasım'da son harakirisini yapmaya hazırdır. AKP'nin siyasi ömrünü tamamladığını herkes görüyor. 1 Kasım seçimleri MHP’nin başarısını tescilleyecektir'” dedi.

 

AKŞENER HAKKINDA KONUŞTU

Meral Akşener’in liste dışı kalması hakkında da konuşan Ünlü, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Meral Akşener bizim önemli bir değerimizdir. Kendisi süreçle ilgili gerekli açıklamayı yapmıştır. Meral Hanım, Kocaeli’nin de önemli bir değeridir. İlimize gelip seçim çalışmalarına katılacaktır.”

 

“KONCA’NIN BİLETİNİ ALIP…”

Dinamik bir ekiple seçimlere hazırlandıklarını dile getiren Ünlü, sözlerini şöyle tamamladı: “Kocaeli’de AKP’yi Cedit Erenler yokuşundan aşağı salıp körfezden uğurlayacağız. Ayrıca PKK uzantısı olan partinin tesadüfen seçilen milletvekili ve ihanetçi Bakanı Ali Haydar Konca’nın da kandile otobüs biletini aldık. 1 Kasım akşamı kendisini otogardan Kandil’e, yani ait olduğu yere uğurlayacağız'” şeklinde konuştu. Muharrem İBRAHİMOĞLU

#

19 Eyl 2015 - 17:01 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.