Ünlü,“2014 yılı Kocaeli’nin yılı olacak”

Haftalık basın açıklamasını gerçekleştiren Aydın Ünlü, iktidar partisinin Kocaeli’ye hizmet gibi bir hedefinin olmadığını belirterek: “2014 yılı Kocae...


Haftalık basın açıklamasını gerçekleştiren Aydın Ünlü, iktidar partisinin Kocaeli’ye hizmet gibi bir hedefinin olmadığını belirterek: “2014 yılı Kocaeli’nin yılı olacak, söz sahibi Kocaelililer olacak” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü dün MHP İl Binası’nda haftalık basın açıklamasını gerçekleştirdi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Aydın Ünlü, 2013 yılının Kocaeli teşkilatları için çok verimli bir yıl olduğunu belirterek 12 ilçe teşkilatlarıyla ilgili de bilgiler verdi. 12 ilçe teşkilatında 48 ilçe istişare toplantısı, 72 40x40 toplantısı, 18 ilçe başkanları toplantısı yapıldığını 8 kez de sivil toplum kuruluşlarıyla görüşüldüğünü aktaran Ünlü: “Gönül isterdi ki ilimiz ve ülkemizdeki içler acısı tabloları yaşamasaydık” şeklinde konuştu.
SÖZ SAHİBİ KOCAELİLİLER OLACAK
Ne AKP ne CHP, herkes için MHP bakışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek sözlerine başlayan Aydın Ünlü: “Bunların gündemleri, akılları başka yerde. Kocaeli’ye hizmet gibi bir hedefleri yok. Kocaeli’nin potansiyelini harekete geçirmeye ne vizyonları ne de kafa yapıları yeter. İyisiyle kötüsüyle geçirdiğimiz 2013 yılında artık Kocaeli’nin ne hale geldiğini gördünüz. Artık yeter 2014 Kocaeli’nin yılı olacak, söz sahibi Kocaelililer olacak” dedi.
İMZA ATMAK SUÇTUR
Yıldız Konutları Projesi hakkında da açıklamada bulunan Ünlü: “Bu projeyi 18 milyon lirayla devir alan ve halen mahkemelik olan Haldız İnşaat Firması’na servis edilmek istenen bu alışveriş merkezi projesinin ruhsatı için iktidar partisinin çaba sarf ettiği aşikardır. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün ve Ulaştırma Koordinasyon Merkezinin ilgili projeye istinaden gereken raporları ve yasal izinleri mevcut mu? Bu usulsüz projenin ruhsatına imza atmak suçtur” şeklinde konuştu.

#

30 Ara 2013 - 16:13 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.