Ustaların finalleri ileri bir tarihe ertelendi

Kocaeli Master Futbolcuları Takımı'nın ev sahipliğinde hafta sonu son derece güzel bir organizasyona imza atılacak ve Marmara Masterler Ligi Play fin...

Kocaeli Master Futbolcuları Takımı'nın ev sahipliğinde hafta sonu son derece güzel bir organizasyona imza atılacak ve Marmara Masterler Ligi Play finallerine Kocaeli ev sahipliği yapacaktı. Ancak finallerde yer alacak bir takımın hazırlıklarını tam olarak yapamaması ve Kartepe'deki yoğun sis nedeni ile finaller ileri bir tarihe ertelendi.

 

IŞIKSOY AÇIKLAMA YAPTI

Konu ile ilgili olarak Kocaeli Masterler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Işıksoy "Kocaeli Masterler olarak misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak isterdik. Bazı arkadaşlarımız toplanamadı. Tabii ki bu işler kolay değil. Ayrıca maç günleri bölgede yoğun sisli hava hakim olacaktı. Marmara Masterler Ligi Tertip Komite Başkanımız İbrahim Bey ile bir araya geldik ve durumu değerlendirdik.

 

İZMİT MERKEZDE OLACAK

Organizasyonun Ramazan Ayı'ndan sonraya ertelenmesi yönünde karar kılındı. Normalde finaller Kartepe Green Park Otel'in sahalarında olacaktı. Temmuz ayının ikinci haftası yapmayı planladığımız finallerin olduğu tarihlerde yoğun kamp dönemi gerçekleşeceği için biz de finallerimizi İzmit merkezinde gerçekleştirme kararı aldık. İbrahim Bey'e ve diğer takımlarımıza iyi niyetlerinden ötürü Kocaeli Master Futbolcuları olarak teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

#

27 May 2016 - 17:15 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.