Uzman Çavuş dehşet saçtı: 2 ölü 1 yaralı

Kartepe Uzunçiftlik Ataevler Mahallesi Kemalpaşa Caddesinde meydana gelen olayda bir kişi yaşamını yitirirken 2 kişi ise yaralandı. Alınan bilgiye gör...

Kartepe Uzunçiftlik Ataevler Mahallesi Kemalpaşa Caddesinde meydana gelen olayda bir kişi yaşamını yitirirken 2 kişi ise yaralandı. Alınan bilgiye göre Uzman Çavuş olduğu öğrenilen Alper D.isimli şahıs, ayrılma aşamasında olan ve annesi Nurhan Yaktı’nın evine sığınan eşi Aynur D. ile görüşmek için geldi. Eve geldikten bir süre sonra Alper D. ve eşi Aynur tartışmaya başladı. Tartışma esnasında, Yaktı’nın diğer kızı Aysun Bozcan ve torunları Fundanur (9) ile Büşra (12) da evde bulunuyordu.

 

Evden kaçarak kurtuldular
Eşiyle konuşurken tartışmaya başlayan ve ardından öfkelenen Alper D. silahına sarılarak rastgele ateş etmeye başladı. Eşinin silahına sarılmasıyla kaçan Aynur D. komşularına sığınırken Alper D.’nin silahından çıkan kurşunlar baldızı Aysun Bozcan (32) kayınvalidesi Nurhan Yaktı (51) ve Aysun’un kızı Fundanur Bozcan’a isabet etti. Alper D. olay yerinden kaçarken evde bulunan Bozcan’ın 12 yaşındaki kızı Büşra Bozcan da panikle kaçarak komşularından yardım istedi.

 

Baldız evde, kayınvalide hastanede yaşamını yitirdi
Komşuların haber vermesi sonucu olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Aysun Bozcan’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yaralanan Nurhan Yaktı ambulansla VM Medical Park Hastanesine, Fundanur Bozcan ise Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Nurhan Yaktı, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

 

Tehdit mesajları göndermiş
Olay yerinde yaşamını yitiren Aysun Bozcan’ın cenazesi tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Zanlı Alper D.’nin olay yerinden kaçtığı araçla İzmit ilçesinde kaza yaptığı ve aracını bırakıp bir taksiye binerek Alikahya Merkez Mahallesinde taksiden indiği öğrenildi. Aslen Adanalı olan ve Trabzon’un Tonya ilçesinde Uzman Çavuş olarak görev yaptığı öğrenilen Alper D.’nin olayın ardından eşine ölümle tehdit mesajları göndermeye devam ettiği iddia edildi. Aynur D. ve kızları polis ekipleri tarafından koruma altına alındı.

 

Toprağa verildiler
Hakkari’de Astsubay olarak görev yaptığı öğrenilen Hasan Bozcan’ın görevde olması nedeniyle eşi Aysun Bozcan’ın iki çocuğu ile birlikte yaklaşık 2 senedir annesi Nurhan Yaktı ile yaşadığı öğrenildi. Acı haberi alan Astsubay Hasan Bozcan’da görev yerinden izin alarak cenazeye katılmak üzere Kartepe’ye geldi. İzmit Asri Mezarlık Morgu’nda işlemleri tamamlanan Asyun Bozcan ile annesi Nurhan Yaktı’nın cenazeleri Kartepe Bahçelievler Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığında toprağa verildi. Polis ekipleri firari olan Uzman Çavuş Alper D.’nin yakalanması için geniş çapta soruşturma başlattı. Nuri AKÇAHARMAN

#

17 Oca 2017 - 12:00 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.