Üzülmez, Ağasarlılara konuk oldu

Samimi bir atmosferde Ağasarlılarla biraraya gelen ve sohbet eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e meclis üyesi Kemal Timur, Erol Yılmaz, d...

Samimi bir atmosferde Ağasarlılarla biraraya gelen ve sohbet eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e meclis üyesi Kemal Timur, Erol Yılmaz, daire müdürleri ve koordinatörleri ile İbrikdere Mahalle Muhtarı Kadem Yılmaz da eşlik etti. Başkan Üzülmez’i derneklerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Mümin Karagöz, belediyenin sağladığı ve sağlayacağı hizmetlerle ilgili beklenti ve önerilerini de ilettiler.

 

Yerel yönetimler ile sivil toplum örgütleri arasında kurulan diyaloğun hizmetlerin daha verimli üretilmesini sağladığını ifade eden Başkan Üzülmez, “Kartepelilerin beklediği hizmet ve projeleri belirli bir düzene oturtarak işleyiş takvimini çıkarttık. Şimdi de mahalle gezileri ve sivil toplum örgütü ziyaretleri ile halkımızın ayağına giderek sıkıntılarını yerinde dinlemekteyiz. Bildiğiniz gibi yapılacak yatırımlarla Kartepe’nin cazibesini artırmayı hedeflerken bu bölgede yapacağımız Kadın Sosyal Yaşam Merkezi yanı sıra Doğal Yaşam Merkezi de Uzuntarla’da hayata geçirilecek” dedi.

 

Ağasarlıların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Dernek Başkanı Mümin Karagöz ve üyelerle çay içip sohbet eden Başkan Üzülmez, bölge halkının sorularını da yanıtladı. Halkın beklenti ve isteklerine karşılık verecek bütün hizmetleri gerçekleştirmeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Üzülmez, ilçe halkına projelerin hayata geçirilmesinde gösterdiği anlayış ve sabır için de teşekkür etti. Başkan Üzülmez, “Projelerimiz hayata geçtikçe sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğu olacak. Halkımızın refahı için çıktığımız bu yolda derdi de sevinci de hep birlikte paylaşıyor, iyi günde kötü günde beraber olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz” dedi.

#

15 Eki 2014 - 12:29 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.