Üzülmez cemiyetlerde

Ulaş Yılıdz’ı tebrik etti Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilimizin genç işadamlarından Kocaeli Cam firmasının sahibi Ulaş Yıldız’ın Well...

Ulaş Yılıdz’ı tebrik etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilimizin genç işadamlarından Kocaeli Cam firmasının sahibi Ulaş Yıldız’ın Wellborn Hotel’de düzenlenen nikahına katıldı. İşletmeci Dilek Karatay ile hayatını birleştiren Ulaş Yıldız’ın nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken başta Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da yer aldığı şahitlerle birlikte şahitlik yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, genç çifte mutluluk diledi. Çiçeği burnunda çifte takısını takan Başkan Üzülmez, Yıldız ve Karatay Ailelerini de tebrik etti.

 

Barış Ailesini yalnız bırakmadı

Ak Parti İl Yöneticisi Orhan Barış’ın oğlunun nikahına katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve ilçe belediye başkanları ile birlikte gençlerin şahitliğini üstlendi. Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’ndaki nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, nikahta şahitlik yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Muhammed Barış ile Şeyma Koyutürk’e iki cihan saadeti dileyerek aileleri de tebrik etti. Başkan Üzülmez, katıldığı nikahlarda Bakan Işık ile kısa sohbetlerde de bulundu.

#

16 Ara 2014 - 10:42 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.