Üzülmez: Eski Türkiye’yi özleyenlere en büyük şamar vurulacak

Konferansta konuşan Hüseyin Üzülmez, “2015 seçimlerinde eski Türkiye’yi özleyenlere en büyük şamar vurulacak” dedi. Kartepe Belediyesi tarafından N...

Konferansta konuşan Hüseyin Üzülmez, “2015 seçimlerinde eski Türkiye’yi özleyenlere en büyük şamar vurulacak” dedi.

Kartepe Belediyesi tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Yeni Türkiye’nin Kodları” konulu bir konferans düzenlendi. Moderatörlüğünü Turgay Güler’in yaptığı konferansın konuşmacıları ise AKP Ağrı Milletvekili aday adayı Savcı Sayan ile Prof. Dr. Mehmet Çelik oldu. Yeni Türkiye’nin iç meselelerini birbirini tamamlayacak şekilde özetlendiği ve büyük Türkiye’nin de dünya coğrafyasındaki yerinin anlatan konuşmacıları Kartepelilerle buluşturan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “7 Haziran 2015 seçimleri, eski Türkiye’yi özleyenlere en büyük şamarın vurulacağı seçim olacaktır” dedi.

#

08 Mar 2015 - 11:52 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

AHMET GÜLLÜ - BELEDİYELER BİRLEŞTİ ÖNCEDEN HİZMET SIFIRDI HALA AYNI ARSLABEY E BAKAN YOK YOLLAR IRAK I HİNDİS TAN I SURİYEYİ ANDIRIYOR YOLLAR ÇOK GÜVENSİZ KUNUTLARIN İÇİNDE KAZADA İNSAN ÖLÜYOR ÖLÜNCE BİLE ÖNLEM ALMIYORLAR POLİS GELİYOR RAPOR TUTUYOR ONDANSONRA EYVALLAH GERİSİ BOŞ BURDA SORUN NE NE ÖNLEM ALMAMIZ GEREKİR KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Mart 11:52