Üzülmez: Kartepe’nin sorunu kalmayacak

  Seçim çalışmalarına arılıksız devam eden AKP Kartepe Belediye Başkan adayı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’nin çeşitli mahallelerinde ev ve kahvehane topla...

 

Seçim çalışmalarına arılıksız devam eden AKP Kartepe Belediye Başkan adayı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’nin çeşitli mahallelerinde ev ve kahvehane toplantıları, hasta, esnaf ve yaşlı ziyaretleri, asker uğurlamalarıyla Kartepelilerle buluşmaya devam ediyor.

 

“SORUN KALMAYACAK”

 

Programına Bahçelievler mahallesi ev toplantılarıyla başlayan Üzülmez’e, ilçe başkanı Hasan Kandaz, ve partili heyet eşlik etti. Kartepe’den askere gidecek olan Eşmeli Mehmetçiklerin asker eğlencesine katılan Üzülmez,  gençlere hayırlı teskereler diledi. Yoğun programına Köseköy Hacı Halim Mahallesi gençleri ile  bir araya gelerek devam eden Üzülmez, gençlerin yoğun sevgi seli ile karşılandı.  Üzülmez, “Ak Parti belediyeciliği ve belediyecilik anlayışı ile gerçekleşen hizmetler bundan sonra da  artarak devam edecek ve Kartepe’de sorun kalmayacak” dedi

#

03 Şub 2014 - 12:11 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.