Üzülmez: Muhtarlar milletin hizmetkarıdır

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve yönetimi ile Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı Mete Karakuş ve beraberindeki heyet, 19 Ekim...

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve yönetimi ile Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı Mete Karakuş ve beraberindeki heyet, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Başkan Üzülmez ile makamında bir araya geldi.

 

“YANINIZDA OLACAĞIZ”

Konukları ile yakından ilgilenen belediye başkanı Hüseyin Üzülmez, “Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır. Kartepe’de düzenli olarak her ay sizlerle istişare yapıyoruz. Belediye olarak varsa eleştirileri bizzat alarak gereğini yerine getiriyoruz. Muhtarlarımız milletin hizmetkarıdır. Her zaman yanınızda olacağız” dedi.

#

20 Eki 2017 - 14:05 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

kartepeli rıza - ne hizmetkarı la YAN GELİP YATMA YERİDİR MUHTARLIK BİLHASSA UZUNÇİFTLİK ATAEVLER OLARAK hanfendi evinden cıkmaz ancak olursa gezi onun dısında kendi etrafındakı otları belediyeye yoldurtur baska bir tarafla ilgilenmez sonrada ay sonu 1500 tl cukka zaten her türlü belgeyi artık nufus idareleri veriyor yanı tamamen keyfi beleş maaaş haram zıkkım olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 14:05