Üzülmez, ÜniAk’ın konuğu oldu

ÜniAk Kocaeli Komisyon toplantısının “Tecrübe Konuşuyor” bölümüne misafir olan Başkan Üzülmez, gençlerle, aile, eğitim, ticaret ve siyaset hayatındaki...

ÜniAk Kocaeli Komisyon toplantısının “Tecrübe Konuşuyor” bölümüne misafir olan Başkan Üzülmez, gençlerle, aile, eğitim, ticaret ve siyaset hayatındaki tecrübelerini paylaştı. Gündemdeki toplumsal, siyasal ve ekonomik konularında da gençlerle istişarede bulunan Üzülmez’in konuk olduğu programa kalabalık bir genç topluluğu katıldı.

 

“AİLEM DARBE MAĞDURUYDU”

Söyleşide, ülkenin zor ve tarihi bir dönemden geçtiğine değinen Başkan Üzülmez, “Ben de darbelerden çok çekmiş bir ailenin evladıyım. Rahmetli babam, Demokrat Parti’nin bucak başkanlığı görevini yaparken 60 darbesine maruz kalmış ve 55 gün Yassı Ada’da işkence görerek yargılanmıştı” diye konuştu. Kartepe’de devam eden projelerden de söz eden Üzülmez, şöyle konuştu:

 

GENÇLİK PROJELERİ

“Gençlerimiz için Acısu’da büyük bir spor kompleksinin inşaatına başladık. Burası hizmete açıldığında, standart boyutlarda bir futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu ve gençlerimizin keyifle kullanabilecekleri bir çay bahçesi olan çok büyük spor kompleksi olacak. Uzuntarla’da TFF ve FIFA ile ortak yürüttüğümüz “Olimpiyat Köyü” projemiz var. O da standart boyutlarda sahaları içinde barındıran bir tesis olacak. Ataşehir, Şirinsulhiye, Ataevler, Köseköy mahallelerimiz de gençlerimizin spor yapabilecekleri merkezlerimiz mevcut.” Toplantı daha sonra soru cevap bölümü ile devam etti.

#

28 Eki 2016 - 12:26 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.