Uzun: Bu kadar talihsizlik olmaz!

ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ 120’ye yakın sporcusu bulunan Güneşspor ile 3. yılını geçiren Başkan Nebil Uzun, kent ve ülke futboluna yetenekli futbolcular k...

ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ

120’ye yakın sporcusu bulunan Güneşspor ile 3. yılını geçiren Başkan Nebil Uzun, kent ve ülke futboluna yetenekli futbolcular kazandırmayı ilke edindiklerini ifade ederek şu görüşlere yer verdi: Kulübümüzün öncelikli amacı önce kent, ardından ülke futboluna yetenekli ve ahlaklı sporcular kazandırmaktır. Kocaeli’nin bu konuda önemli kulüplerinden birisi olduğumuzu düşünüyorum. Bu şiardan asla vazgeçmeyeceğiz.

 

2-3 ANTRENMAN YAPARAK LİGE GİRDİK

Özellikle bu sezon talihsizliklerle dolu bir yıl geçiriyoruz. Bildiğiniz üzere güvenlik işi yapıyorum. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası çok yoğun ve koşuşturması fazla günler geçirdim. Tam olarak başkanlığa konsantre olamadım. A takım olarak 2-3 antrenman ile lige giriş yaptık. A takımımızda geçen sezondan Göktan, Okan, Ramazan, Muhammet ve Fatih gibi oyuncularımız başka takımlara transfer oldu. Gökhan’ı ise kısa bir süre önce Demirspor’a verdik.

 

ŞANSSIZLIKLAR YAKAMIZI BIRAKMADI

Bunların da öncesi var. İlk 4 hafta Ahmet, Samet, Emrah Tanta ve Gökhan’ı oynatamadık. Ayağı kırılan sol bekimiz Furkan’dan faydalanamadık. Kalecimiz de ameliyat oldu. Hikayesi olan oyuncularımız var. Bu oyuncularımızın önünü açmak, onlara para kazandırmak zorundayız. Bu anlamda Uğurcan’ı Adıyaman’a gönderdik. Yavuzspor ile oynadığımız maçta sahada 1999 doğumlu 5 oyuncu vardı. Takımdaki herkes canını dişine takarak mücadele ediyor. Pek konuşmayı sevmem ama facia hakem yönetimlerine de maruz kaldık.

 

GERÇEKTEN İNANILMAZ

U-19’da grubumuzda lideriz. U-15’te Çayırova ile Türkiye şampiyonasına kalmak için final maçına çıkacağız. (Bu maç dün akşam oynanacaktı) U-17’lerde de grubumuzu lider bitirdik. Play-Off’ta haftaya Dilovası’nı yenersek Türkiye şampiyonasına gideceğiz. Normalden 2 yaş küçük futbolcularla mücadele eden U-17 takımımızın elde ettiği başarı gerçekten inanılmaz. Diğer hocalarıma olduğu gibi U-17’nin başında olan Haluk Kaya hocama katkılarından ötürü çok teşekkür ediyorum.

 

ÇOK PARA HARCAMADAN BAŞARIYORUZ

17’lerde, belki inanmayacaksınız ancak 7 oyuncumuz sakat. İkiz futbolcularımız Alptekin ve Alpaslan Öge’nin çapraz bağları koptu. Fen Lisesi okuyan Burak Sefa aramızdan ayrılmak zorunda kaldı. Kaptan Mustafa Ataman da bizim ile birlikte değil. Ensar ve Şamil sakatlandı. Tunahan ve Ömer’in de ayağı alçıda. Bilindiği üzere Kocaelispor’a da U-13,14 gruplarımızdan sporcu verdik. Çok para harcamadan bu yıl da iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum.

 

HER ŞEYE RAĞMEN

Şu bir gerçek ki, Kocaeli’nin alt yaş gruplarındaki en başarılı kulübüyüz. Güçlükler yaşıyoruz tabii ki. Tesis sıkıntı bizim de karşımızda. Birkaç görüşmemiz oldu. Şu an için somut bir gelişme yok. Eğer biz başarılıysak ve bu başarının da ödüllendirileceği söyleniyorsa söylemlerin de karşılık bulması gerekiyor. Buyurun o zaman, biz buradayız. Hatalarımdan birisi takımı başka bir yere taşımamaktı. Maçlara gitmek için kiraladığımız otobüs maliyetimiz bile neredeyse transfer bütçemiz kadar. Olsun… Her şey kent ve ülke futbolu için. Sonuna kadar her yaş grubunda ayakta duran, takdir edilen bir kulüp olmaya devam edeceğiz.

#

24 Oca 2017 - 10:26 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.