Üniversitelilerin gezisi kanlı bitti: 3 ölü 2 yaralı

Kartepe D-100 karayolu Uzuntarla ışıklar mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi ise yaralandı. Alınan bilgiye Sak...

Üniversitelilerin gezisi kanlı bitti: 3 ölü 2 yaralı
Üniversitelilerin gezisi kanlı bitti: 3 ölü 2 yaralı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kartepe D-100 karayolu Uzuntarla ışıklar mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi ise yaralandı. Alınan bilgiye Sakarya’da bulunan arkadaşlarını ziyarete gitmek üzere yola çıkan üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu Berat Şahin (20) idaresindeki 41 NT 796 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak orta refüjü aştıktan sonra karşı yöne geçti. Savrulan otomobil karşı yönden merkez istikametine seyir halinde olan İrfan Topal idaresindeki 18 AR 478 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı.

 

Olay yerinde yaşamlarını yitirdiler

Süratli olan otomobil ardından yolun kenarında park halinde olan 61 K 1844 plakalı TIR’a çarparak durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Ünal Başyiğit (20) ile Muhammet Duran (20) isimli şahısların yaşamını yitirdiği tespit edildi. Kazada yaralanan Berat Şahin, Oğuzhan Olgun (20) ve diğer araç sürücüsü İrfan Topal, ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Yakınları sinir krizi geçirdi

Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Oğuzhan Olgun, doktorların bütün müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Kaza nedeniyle D-100 karayolunun İstanbul istikametinde trafik bir müddet yan yoldan verildi. Kazada yaşamını yitiren Başyiğit ve Duran’ın cenazeleri olay yerinde polis ekipleri tarafından tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

 

3.sınıf öğrencisiydi

Kazada yaşamını yitirenlerden Oğuzhan Olgun, Derince Sırrıpaşa Mahallesi Selçuk Sokak adresinde ikamet eden ve Karamürsel Kaytazdere’de esnaf olan Ahmet Olgun ile ev hanımı Resmiye Olgun’un iki çocuğundan biriydi. Kocaeli Üniversitesi İktisat Fakültesi 3.Sınıf Öğrencisi olan Oğuzhan Olgun’un cenazesi Derince Merkez Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derince Mezarlığında toprağa verildi.  

 

Toprağa verilecek

Kazada yaşamını yitiren Muhammet Duran ise İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi 3.Sipahi Sokak adresinde ikamet eden GİMPA Market eski sahibi olan Suat Duran ile ev hanımı Asiye Duran’ın 3 çocuğundan biriydi. Kocaeli Üniversitesi Asrlanbey Kampusu İş Güvenliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisi olan Muhammet Duran’ın cenazesi Zincirlikuyu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.

 

Son yolculuğuna uğurlandı

Aynı kazada yaşamını yitiren Ünal Başyiğit, İzmit Yenişehir Mahallesinde ikamet eden ve Başyiğit Kereste’nin sahibi olan Hüseyin Başyiğit ile ev hanımı Hanife Başyiğit’in 3 çocuğundan biriydi.  Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Kampusu İş Güvenliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisi olan Ünal Başyiğit’in cenazesi ise Kullar Merkez Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Rahmiye Mezarlığında toprağa verildi. Nuri AKÇAHARMAN

3827c92e-69cb-4bc5-a345-079ed2a8e4a3.jpg

Muhammet Duran

 

0be32aa4-1618-4c46-b139-9ba405620184.jpg

Ünal Başyiğit

 

13113dd361edea66635795c577cfbdf2.jpg

Oğuzhan Olgun

#

29 Eyl 2016 - 12:00 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Akın hoca - Ahhh evladım.

Ahh yavrularim ahh babalarimm

Ahh oguzhanım.

Yaktın beni.

Yaktın cigerimi

Rabbim hepinizi cennetine nail etsin.

Rabbim yolunuzu acik etsin.

Rabbim cennette kavusmayı nasip etsin.

Yavrum yavrum yavrum.babammm..

Babammm.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Eylül 12:00
01

NECO - Mekanınız, CENNET OLSUN. Ailesine ALLAH Sabırlar dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Eylül 12:00