Vali Aksoy’un makamı boş kalmıyor

Bir süre önce açıklanan Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır’dan Kocaeli’ye atanan Vali Hüseyin Aksoy’un makamı ‘hayırlı olsun’ ziyareti için gelenlerle...

Bir süre önce açıklanan Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır’dan Kocaeli’ye atanan Vali Hüseyin Aksoy’un makamı ‘hayırlı olsun’ ziyareti için gelenlerle dolup taşıyor. İlimizdeki hemen her kurumun yöneticileri ve temsilcileri, Aksoy’a tebrik ziyareti için makamında soluğu alıyor. İlimizdeki çeşitli sivil toplum kuruluşları da Aksoy ile makamında bir araya geldi.

 

MUHASEBECİLER GELDİ

Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Başkanı Fikret Gökmen ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Aksoy ile makamında bir araya gelerek kendisine yeni görevlerinde başarılar diledi. Vali Aksoy daha sonra ise Merkez Bankası Şube Müdürü Aysel Beycar’ı makamında konuk etti.

 

MÜSİAD YÖNETİMİ

Bu arada kentin en aktif iş adamı dernekleri arasında yer alan Müstakil Sanayi ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım da beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Hüseyin Aksoy’a konuk oldu. Yapılan görüşme sırasında iş dünyasının ilimizdeki durumu da ele alındı. Aksoy daha sonra ise Sakarya Orman Bölge Müdürü Okan Kurşun ve şube müdürlerini makamında ağırladı.

 

TOSB HEYETİ ZİYARETİ

Vali Hüseyin Aksoy, son olarak Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Burhanoğlu ile yönetim kurulu ile makamında bir araya geldi. Buluşma sırasında TOSB Başkanı Ömer Burhanoğlu, Vali Aksoy’a hayırlı olsun dileklerini ileterek ‘Bir Hedefin Peşinde Çeyrek Asır’ adlı kitabı kendisine hediye etti.

#

22 Tem 2017 - 12:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.