Vali beye teşekkürler!

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk,  Beşiktaş Jimnastik Kulübü Engelliler Genel Menajer...

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk,  Beşiktaş Jimnastik Kulübü Engelliler Genel Menajeri Erdem Göksel, İdari Menajer Handan Karatekin ve basketbol takımı sporcuları Yasin Cırgaoğlu ile Suphiye Dağ’ı ve beraberinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ı makamında kabul etti

 

 

BEŞİKTAŞLILAR VE UZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk,  “Vali beye, bu yoğun programlarının arasında bizleri kabullerinden ve engellilere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Beşiktaş Jimnastik Kulübü Engelliler Genel Menejeri Erdem Göksel ise ziyarette yaptığı konuşmada “Sayın Valimizin engellilere verdiği desteği bütün spor camiası biliyor. Bugünkü ziyaretimiz 10 milyon engelli adına bir teşekkür ziyaretidir. Kupamızı Sayın Valimizin elinden almayı hayal ediyoruz. Sayın Valimiz hayatımızdan engelleri kaldırdı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. BJK Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın sevgi ve saygılarını iletiyorum.” dedi.

 

VALİ GÜZELOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Engelliler Şube Yönetimi ile sporcularına çalışmalarında başarılar dileyerek, yaptığı konuşmasında şunlara değindi “Güzel organizasyonunuz için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlimizde mücadele eden 4 takımımıza da teşekkür ediyorum. Öncelikle sizleri kutluyorum. Engelleri kaldırırsak her şeyi yapabilecek ve güzelliklere katkı koyacak bir inanç var. Bizim de sorumluluğumuz burada başlıyor.

 

KATKI SAĞLAMAYI UMUT EDİYORUZ

Biz hayata tutunmayı engelleyen ne varsa onları ortadan kaldırmak, hayatla buluşturmayı sağlamak, istihdam ve çalışma hayatından spora, kültürden sanata her alanda Türkiye’nin zenginliğine sizlerinde katkı sunmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu anlamda öncü olan ve gayret gösteren sizlere teşekkür ediyorum. Türkiye’de son dönemde kurumsal katkı sağlayan herkesi tebrik ediyorum. Bu anlamda daha fazla katkı vermemiz, daha çok yatırım yapmamız ve fırsat vermemiz gerekir. İnşallah bu final beklentilerle uyumlu, sportmence olur.”

#

27 May 2017 - 09:46 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.