Vali Güzeloğlu Cumhuriyet’i kutladı

Açıklamasında ecdadın mirası olan Cumhuriyeti güçlendirip, büyütmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren Vali Güzeloğlu, Atatürk, İstiklal Savaşı kah...

Açıklamasında ecdadın mirası olan Cumhuriyeti güçlendirip, büyütmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren Vali Güzeloğlu, Atatürk, İstiklal Savaşı kahramanlarını ve şehitlerimizi rahmetle andığını vurguladı. Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da yaktığı kurtuluş ve istiklal ateşiyle başlayan mücadelenin, Cumhuriyet’in ilanı ile hedefine ulaştığını kaydeden Güzeloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

ŞEHİTLERİ ANDI

“Cumhuriyet yeniden dirilişinin sembolüdür. Türkiye Cumhuriyeti, şanlı tarihini, geleneğini, kültürünü ve inancını muhafaza ederek bu günlere gelmiştir. Hepimizin ortak kazanımı olan Cumhuriyet, bugün sahip olduğumuz tüm zenginliklerin adıdır. Cumhuriyetimizin 93’ncü kuruluş yıldönümünde, bu vatanı korumanın azim ve kararlılığı içindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, 15 Temmuz darbe gecesinde tanklara karşı koyan, şahadete erişen demokrasi şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm Kocaelili hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

#

28 Eki 2016 - 12:13 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.