Vali Güzeloğlu ve eşi yaşlıların gönüllerini kazandı

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret ederek Huzurevinde kalan yaşlılar ile görüştü ve bir süre onlarla sohbet etti. Vali...

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret ederek Huzurevinde kalan yaşlılar ile görüştü ve bir süre onlarla sohbet etti. Vali Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette kendilerine Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve eşi Muteber Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş eşlik etti.

 

MUTLU OLDULAR

Huzurevi sakinleri adına Nevrettin Bostancı ve Nurten Atıcı, Vali Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu’na hoş geldiniz diyerek çiçek takdim etti. Yapılan bu hoş karşılamadan dolayı çok mutlu olan Vali Güzeloğlu ve eşi yaşlılara teşekkür etti. Huzurevi salonunda bulunan yaşlılarla yapılan sohbet sonrasında Mehmet Ellibeş ve Adem Yazıcı, Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

“İÇTEN GÜLEN YÜZLERLE KARŞILANDIM”

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü ise ziyarete gelen Vali Güzeloğlu ve eşine Gölcük Belediyesi Huzurevi hakkında bilgilendirmede bulundu. Vali Güzeloğlu ise “Bu huzur yuvasında içten gülen yüzlerle karşılandım. Hepinizin ellerinden öpüyorum. Gölcük ilçemize yakışan bu güzel yeri kazandıran belediyemize teşekkür ediyorum. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum dedi.

#

14 Kas 2014 - 15:58 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.