Vali’den huzurevi sakinlerine müjde

Vali Hasan Basri Güzeloğlu yeni binasına kavuşan Kocaeli Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Ziyarette Güzeloğlu’nu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdü...

Vali Hasan Basri Güzeloğlu yeni binasına kavuşan Kocaeli Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Ziyarette Güzeloğlu’nu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Dilek Kılıçkıran, Kocaeli Huzurevi Müdürü Mesut Yalçın, Kocaeli Huzurevi Müdür Yardımcısı Belma Anık Aksu ve Huzurevi sakinlerinden İlhan Özgüven çiçek ile karşıladı. Huzurevi Müdürü Mesut Yalçın ile huzurevi sakinlerinden İlhan Özgüven’in teşekkür konuşmalarının ardından İzzet Özer ‘Çanakkale’ isimli şiiri okudu.

 

“MUTLU OLMANIZ  TEMEL HEDEFİMİZ”

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Sizleri bu yeni yuvanızda mutlu, huzurlu ve yüzü güleç görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum.Allah her günümüzü böyle eylesin. Sizlerin rahat etmesi, huzur içinde olması ve her açıdan mutlu olması bizim en temel hedefimiz. Bu doğrultuda eski huzurevi binamızın hem zeminde hem de binadan kaynaklı sorunlar nedeniyle tahliyesi yapılmıştır. İnşallah önümüzdeki yıl çok güzel, çok büyük, mutlu olacağınız yeni bir huzurevini yapmaya başlayacağız” dedi. 

#

02 Ara 2016 - 16:07 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.