Vali’den OSB toplantılarına devam

CEYLAN BİLGİ VERDİ Toplantıya Güzeloğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Osman Sarı, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehme...

CEYLAN BİLGİ VERDİ

Toplantıya Güzeloğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Osman Sarı, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Güzeller OSB Başkanı Başkanı Adem Ceylan, yönetim kurulu ve müteşebbis heyeti katıldı. OSB Başkanı Adem Ceylan, Vali Güzeloğlu’na çalışmalarla ilgili sunum yapıldı.

 

BİTLİS SUNUMU YAPTI

İkinci toplantı ise Dilovası OSB’de gerçekleşti. Vali Yardımcısı Dursun Balaban, birim müdürleri, Dilovası OSB Başkanı Necmettin Bitlis, başkan vekili Ziya Akagündüz, yönetim kurulu ve müteşebbis heyetinin katıldığı toplantıda Güzeloğlu, OSB’nin genel durumu hakkında bilgiler aldı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, değerlendirme toplantısında Güzeloğlu’na kapsamlı bir sunum yaptı.

#

24 Mar 2017 - 14:02 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.