Vallahi pes !..

Bu yıl oynatılmayan U-12 ligi nedeniyle kulüpler tepkili. 15 bin lira bulamadık, miniklerimize futbol oynatamadık.ÜLKER SPONSOR OLMUŞTUGeçtiğimiz yıl...

Bu yıl oynatılmayan U-12 ligi nedeniyle kulüpler tepkili. 15 bin lira bulamadık, miniklerimize futbol oynatamadık.

ÜLKER SPONSOR OLMUŞTU
Geçtiğimiz yıl Ülker sponsorluğu sayesinde Türkiye’de bir tek ilimizde oynatılan U-12 Ligi, bu yıl maalesef oynatılamadı. Yaklaşık 1000 kulübün katılımı beklenirken, bine yakın çocuğumuz hevesi kursağında kaldı. Okulun bir an önce tatile girmesini ve rüyalarını süsleyen lig maçlarını oynamayı hayal eden miniklerimiz karşısında koca koca amcaları boynunu bükerek “Maalesef sponsor bulamadık” dedi.

KOCAELİ FK İLE BAĞLANTI KURULAMADI
Ülker’in desteğini çekmesiyle uzun süre sponsor arayışı içerisine giren Herkes İçin Futbol (HİF) İl Sorumlusu Elman Demir’in son çabaları da karşılıksız kaldı ve miniklerin futbol sevinci yine rüyalarında kaldı. Zaman kısalırken, son çare olarak, adını kente duyurmak isteyen Kocaeli FK Kulübüyle girişim yapıldı, bu girişim de belirlenen sürede somutlaşmayınca, ligden vazgeçildi.

SPONSORLAR SPORA İLGİSİZ
Kentimizin en büyük sorunu haline gelen sponsor bulunamaması sorununda yine bir engel aşılamazken, halen bir çok kulübümüz, sponsorların kapısını aşındırıyor ama sonuç alınamıyor. Kentin yöneticileri de, maalesef kulüplerin sponsor bulması konusunda kılını bile kıpırdatmıyor. Türkiye’de motor sporlarına kesintisiz en büyük desteği veren Ford Otosan ise Kocaeli Rablisi ile ayakta alkışlanıyor.

#

02 Ağu 2011 - 15:30 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.