VAVSE ile BAŞSİAD anlaştı!

Kurulduğu günden bu yana ilimizdeki çeşitli şirketlere vermiş olduğu kaliteli basın danışmanlığı ve internet hizmetleriyle adından sıkça söz ettirmeyi...

Kurulduğu günden bu yana ilimizdeki çeşitli şirketlere vermiş olduğu kaliteli basın danışmanlığı ve internet hizmetleriyle adından sıkça söz ettirmeyi başaran VAVSE Medya & İnternet Hizmetleri, Kocaeli Başarılı İşadamları Derneği (BAŞSİAD) ile önceki günlerde protokol anlaşmasına gitti. BAŞSİAD binasında İç Ticaret Komisyonu Başkanı Metin Albar tarafından ağırlanan VAVSE Medya & İnternet Hizmetleri sahibi Bigman Çakman, sıcak karşılama için dernek üyelerine teşekkür etti.

 

KOCAELİ’YE HAYIRLI OLSUN

Yapılan anlaşma ile tüm BAŞSİAD üyelerine web tasarımı, medya ve sosyal medya hizmetlerinde yüzde 20’lik indirim uygulanacağını belirten BAŞSİAD İç Ticaret Komisyonu Bakanı Metin Albar ile VAVSE Medya & İnternet Hizmetleri kurucusu Bigman Çakman, üyelere bilgilendirmenin en kısa sürede SMS yolu ile yapılacağını ifade etti. Ülkenin ekonomik seferberlikte olduğunun altını çizen Çakman, "Türkiye kısa süre önce bir ekonomik seferberlik başlattı. Bizde, bu seferberliğe ortak olmak adına, ekonomiye az da olsa katkıda bulunmak adına böyle bir proje düşündük. Ayrıca BAŞSİAD Başkanı Barış Bey’e de destekleri ve konuya olan hassasiyeti için çok teşekkür ediyorum. Umarım yapmış olduğumuz protokol tüm ülke ve Kocaeli’ye hayırlı olur” dedi.

 

YÜZDE 20 İNDİRİM

İki kurum arasında yapılan anlaşmaya göre, medya ve internetin öncü isimi VAVSE, BAŞSİAD üyelerine yüzde 20 indirim içeren web tasarımı medya ve sosyal medya hizmeti sunacak. BAŞSİAD üyeleri, VAVSE’nin web tasarımı, medya ve sosyal medya hizmetleri tarafından uygulanan yüzde 20’lik indirimin yanı sıra özel paketlerden de faydalanabilecek. Üyeler için gerekli bilgilendirme ise BAŞSİAD tarafından SMS yolu ile yapılacak.

#

26 Nis 2017 - 14:34 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.