Vedat Küçük: Sendikayı satan omurgasızlar muhatabım olamaz

Genel-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, eski şube Başkanı Gürol Güçlü'nün kendisi hakkındaki eleştirilerine cevap verdi. Gürol Güçlü, Ve...

Genel-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, eski şube Başkanı Gürol Güçlü'nün kendisi hakkındaki eleştirilerine cevap verdi. Gürol Güçlü, Vedat Küçük'ün işçinin haklarını yeterli bir şekilde savunmadığını ve onun döneminde işçilerin hak kaybına uğradıklarını söylemişti. Bunun üzerine Küçük, Güçlü'ye cevap vererek, “Kendisini, sendikasını ve işçileri satan omurgasızlar benim muhatabım olmaz" dedi.


“SENDİKASINI SATTI”

Vedat Küçük, “Ben 2011'de başkan seçildim. Kendisi eğer benim işçinin hakkını savunamadığımı düşünüyorsa neden ekibini kurup aday olarak karşıma çıkmıyor? Kendisi 8 yıl başkanlık yapmış birisi olarak benim başarısız ve işçinin hakkını koruyamadığımı düşüyorsa neden tekrar gelip aday olmadı? Kendi sendikasında mücadele etmek yerine kalktı hem sendikasını, hem kendini, hem de işçileri satarak karşı sendikaya geçti” şeklinde konuştu.

 

“İŞÇİLERE SENDİKA DEĞİŞTİRİLDİ”

Gazete küpürlerini gösteren Küçük, "Bu şahıs geçmişte gazetelere verdiği demeçlerde Hizmet-İş Sendikası’nın işverenin yandaş sendikası olduğunu söylüyordu. Şimdi ise işçilerin hakkını daha iyi savunduğunu söylüyor. Şimdi söyledikleriyle birlikte kendisiyle çelişiyor. O kendini bir şekilde karşı sendikaya satmış olabilir ancak ben şunu çok iyi biliyorum ki, bizim işçilerimiz baskılar sonucunda istifa ettirilerek sendika değiştirmek zorunda bırakılmışlardır" şeklinde konuştu. Muharrem İBRAHİMOĞLU

#

16 Ağu 2015 - 14:19 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.