Vestel’den Derince’de yeni bir şube daha

Türkiye’nin 81 ilinde bin 200 satış noktası ile hizmet veren Vestel, Derince’de yeni bir şube daha açtı. İşadamı Zekai İren’in sahibi olduğu Eren Grou...

Türkiye’nin 81 ilinde bin 200 satış noktası ile hizmet veren Vestel, Derince’de yeni bir şube daha açtı. İşadamı Zekai İren’in sahibi olduğu Eren Group, böylece Derince’de ikinci, Kocaeli genelinde ise yedinci şubesini hizmete açmış oldu.  Çenedağ Mahallesi İstiklal Caddesi No:195 adresinde hizmet verecek olan Vestel Mağazası’nın açılışına gerek protokol gerekse vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

AÇILIŞA ÖZEL HEDİYELER

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AKP Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Vestel şubesinin açılışı yapılan duaların ardından gerçekleşti. Çamaşır makinesinden buzdolabına, fırından kahve makinesine kadar yüzlerce ürün çeşidinin yer aldığı mağaza 500 metrekare ve 3 kattan oluşuyor. Taç ve Pierre Cardin ürünlerinin de satışa sunulduğu mağazada ayrıca açılışa özel çeşitli hediyeler verildi.

#

19 May 2017 - 14:20 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.