Vodafone’dan liseli gençler arasında müzik yarışması

Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan ‘Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’ 19 yaşında. Türkiye’nin dört bir yanındaki gen...

Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan ‘Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’ 19 yaşında. Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions,  Liselerarası Müzik Yarışması ile Kocaelili liselileri bir kez daha sahneye davet ediyor. Bu yıl 19’uncusu yapılacak olan Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması için 81 ildeki yaklaşık yedi bin liseye ‘Yarışmaya katıl’ çağrısı yapıldı ve tüm liselilere açık olan yarışmanın heyecanı, şimdiden Kocaelili gençleri de sardı.

 

İKİ KİŞİYE EĞİTİM BURSU

Eleme heyecanının mart ve nisan aylarında İstanbul, Ankara ve İzmir'de, final heyecanının ise 29 Nisan’da İstanbul’da süreceği yarışmada gençler seslerini müzikteki yetenekleriyle duyuracak. Yarışmada icra dalı birincisi her sene olduğu gibi tam teçhizatlı bir müzik stüdyosunun sahibi olurken tüm dallarda dereceye giren liseli ekipleri, cazip para ödülleri de bekliyor. Yarışmanın eğitim sponsoru İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından, üstün başarı gösteren iki öğrenciye de karşılıksız eğitim bursu verilecek.

#

25 Şub 2016 - 12:47 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.