Wellborn’da 5 yıldızlı iftar keyfi

        Wellborn Otel, Ramazan ayında da fark yaratmaya devam ediyor. Sunduğu hizmet kalitesi ile adından sıkça söz ettiren Wellborn Otel, 11 ayın sul...

 

 

 

 

Wellborn Otel, Ramazan ayında da fark yaratmaya devam ediyor. Sunduğu hizmet kalitesi ile adından sıkça söz ettiren Wellborn Otel, 11 ayın sultanı Ramazan ayında aileniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte bereketli iftar sofralarında bir araya gelip,  Ramazan ayının coşkusunu ve huzurunu birbirinden farklı menü seçenekleri ve tasavvuf müziği eşliğinde yaşamak için sizleri bekliyor.

 

İFTAR ORGANİZASYONLARI

 

Ramazan ayı boyunca farklı iftar menüsü alternatifleri sunarak misafirlerine Ramazan ayının çoşkusunu ve huzurunu en üst seviyede yaşatmayı hedefleyen Wellborn Otel, Liman Restoran’da iftariyelikten çorbaya, ana yemekten zeytinyağlı salataya, fırından yeni çıkan pidelerden tatlılara kadar uzanan zengin menü seçenekleri sunarken yine Liman Restoran’da iftar organizasyonlarına da Türk ve Osmanlı mutfağının eşsiz lezzetleri ile ev sahipliği yapmayı planlıyor.

 

KÖRFEZ MANZARALI

 

Ramazan’da kebap severleri de unutmayan Wellborn Otel, eşsiz körfez manzaralı Leb-i Derya Restoran’da Gaziantep mutfağının birbirinden lezzetli kebap ve mezelerini iftar sofralarında misafirleri ile buluşturuyor. Wellborn Otel, sunduğu ayrıcalıklı hizmet kalitesi, eşsiz manzarası ve unutulmaz  iftar menüleri ile siz misafirlerine 5 yıldızlı bir Ramazan ayı yaşatmayı hedefliyor.

 

#

08 Tem 2014 - 11:08 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.