Whatsapp'a müthiş özellikler geldi

WhatsApp, uzun süre sadece ücretsiz mesajlaşma uygulaması olarak kullanılmış ve Facebook`un sahibi Mark Zuckerberg tarafından 19 milyar dolar gibi rek...

WhatsApp, uzun süre sadece ücretsiz mesajlaşma uygulaması olarak kullanılmış ve Facebook`un sahibi Mark Zuckerberg tarafından 19 milyar dolar gibi rekor bir ücret ödenerek satın alınmıştıu satın alma sonrası popüler uygulama oldukça renklendi ve hemen hergün yeni bir güncellemeyle diğer sosyal medya uygulamalarının da tahtını sallamaya başladı.

 

İşte kullanıcıların sıkça kullanmaya başladığı 6 yeni WhatsApp özelliği...

1. Hikaye özelliği WhatsApp`ta... Karşınızda WhatsApp Status Hikaye özelliği de denilen ve hali hazırda SnapChat veya Instagram kullanıcılarının sıklıkla kullandığı `Stories` özelliği artık WhatsApp`ta... Bu özellik ile tüm arkadaşlarınızla görsel bir mesaj paylaşıp video, GIF veya fotoğrafın üzerine yazı yazabiliyorsunuz. 24 saat sonra silinen paylaşımınız kişi listenizdeki herkese görünüyor (gizliliği düzenlemeniz mümkün).

2. Güvenliği Arttıran İki Adımlı Oturum Açma Güvenliği ön planda tutanların WhatsApp hesabını daha da sağlama almak için bu yolu izlemeleri gerekiyor. Şu yolu izleyin: Ayarlar > Hesap > İki adımlı doğrulama. Ekrandaki talimatları izleyerek bir güvenlik kodu seçin her defasında sorulmayan güvenlik kodunu aktifleştirin.

3. Numara Değiştirirseniz WhapsApp mesajlarınız silinmez Kullandığınız mobil telefonunuz sabitse telefon numaranızı değiştirseniz dahi yine aynı WhatsApp hesabını kullanmaya devam edebilirsiniz. İşlem sırası şu şekilde: Ayarlar > Hesap > Numara değiştir yolunu izleyin ve talimatları takip edin. (Bu işlemden önce sohbetlerinizi Ayarlar > Sohbetler > Sohbetleri yedekle yolunu izleyerek yedeklemenizi tavsiye ediyoruz.)

4. WhatsApp`ta GIF ekleyip paylaşın Hemen hemen bütün sosyal ağlarda kullanılan GIF özelliği kısa bir süre önce WhatsApp`a geldi. Emoji simgesine, ardından GIF düğmesine dokunun ve bu özelliği rahatça kullanmaya başlayın. Üstelik GIF aramak için sohbet penceresini terk etmenize gerek duymuyorsunuz. Bu arada tabiki de kendi GIF`lerinizi de paylaşabilirsiniz.

5. Android`e sunulan çevrimiçi mesajlaşma artık iPhone`da Android kullanıcılarının uzun süreden beri rahatlıkla kullandığı çevrimiçi mesajlaşma keyfini artık iPhone sahipleri de kullanabilecek. Artık iPhone sahipleri de çevrimdışıyken mesaj yazabiliyor ve internet bağlantısı sağlandığında mesajlarını otomatik olarak iletebiliyorlar.

6. Artık daha çok fotoğraf paylaşabileceksiniz Popüler uygulama WhatsApp`ta önceden sadece 10 fotoğraf gönderebilirken şimdi, tek seferde 30 fotoğraf gönderebileceksiniz.

#

20 Mar 2017 - 14:22 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

habersiz - Çok önemli bi haberdi. her gün bu haber için bakıyordum. çok şükür geldi ne mutlu memlekete. uzaya gitmiş kadar sevindik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 14:22