Yağmur hayatı FELÇ ETTİ!

  Meteoroloji Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme ile ilimizde son birkaç gündür yağışlı havanın hakim olacağı bildirilmişti. Kışın yeteri kad...

 

Meteoroloji Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme ile ilimizde son birkaç gündür yağışlı havanın hakim olacağı bildirilmişti. Kışın yeteri kadar yağmur yağmaması bu sebeple de yaşanabilecek olan kuraklığa karşı tedbirlerin alındığı ilimizde yağan bu yağmurlar vatandaşı sevindiriyor. Ancak dün sabah saatlerinde aniden başlayan yağmur bazı yerlerde su taşkınlarına neden olarak vatandaşı mağdur etti.

ACİL’İ SU BASTI

Yaklaşık 1 saat kadar süren sağanak yağışta insanlar dışarıya çıkmakta zorlanırken yollarda büyük göletler oluştu, bazı ev ve işyerlerini su bastı. Seka Devlet Hastanesi’nin Acil kısmı da yağıştan etkilendi. Yapılan temizleme çalışmalarının ardından suların dışarı atılmasıyla, Acil Servis’te tekrar hasta kabulüne başlandı.

İŞYERLERİ DE ETKİLENDİ

Dükkanlarını su basan esnaflar, kendi imkanlarıyla dükkanlarındaki suyu boşalttılar. Bu arada yağışın ardından İSU’ya ait vidanjörler ve motopomplar da işbaşına geçti. Tıkanan kanalizasyon ve yağmur suyu kolektörleri temizlenirken bazı cadde ve sokaklardaki su birikintileri, motopomplarla temizlendi.

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Önceki gün İstanbul’da hayatı felç eden yağışın ardından Meteoroloji Müdürlüğü, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da yağışların pazartesi gününe kadar etkili olacağı, yetkililerin konuyla ilgili önlem alması gerektiği konusunda uyarılarda bulunmuştu.

#

20 Tem 2014 - 13:07 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.