Yaman: Milletin hizmetkarı olmak için yola çıktım

Cemil Yaman, önceki gün STK’ların başkan ve temsilcileri ile Sekapark Özsar’da düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kocaeli Anadolu İlle...

Cemil Yaman, önceki gün STK’ların başkan ve temsilcileri ile Sekapark Özsar’da düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği Necmettin Kaya’nın öncülüğünde gerçekleşen toplantıya ilimizdeki hemşeri dernekleri yoğun ilgi gösterdi. Çok sayıda derneğin başkanı ve yönetim kurulunun yanı sıra iş adamları ve kanaat önderleri de toplantıda hazır bulundu.

 

KAYA’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Toplantı başında konuşan Necmettin Kaya, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 1 Kasım seçimlerinden sonra Kocaeli’deki STK’lar olarak Cemil Yaman’ı milletvekili sıfatı ile parlamentoda görmek istediklerini belirten Kaya, “Ülkemizin şu anda birlik ve beraberliğe, istikrara ihtiyacı var. Böyle bir ortamda yapılacak olan 1 Kasım seçimleri hayırlı olsun. Cemil Yaman’ı da ısrarla milletvekili görmek istiyoruz. Bunun için STK’lar olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

“DESTEĞİNİZ ONURLANDIRIYOR”

Daha sonra konuşan AK Partili Cemil Yaman ise dernek başkanları ile yöneticilerine teşekkür etti. Milletvekilliği için önce aday adaylığı, ardından adaylık döneminde STK’ların verdiği desteğin kendisini onurlandırdığını dile getiren Yaman, “Beni bilen bilir, bugüne kadar yaşantım hiç değişmedi. Nasip olur da milletvekili seçilirsem ben yine aynı şekilde yaşamaya devam edeceğim. Ben milletin hizmetkarı olmak için yola çıktım. Sizlerin desteğiniz ve dualarınız bizi onurlandırıyor” şeklinde konuştu.

 

“TEK AMACIM HİZMET”

Amaçlarının sadece Kocaeli’ye hizmet etmek olduğunu dile getiren Yaman, sözlerini şöyle tamamladı: “Siyaset insana hizmet etmek için sadece bir fırsattır. 1 Kasım seçim sonuçları inşallah hakkımızda en hayırlısı ile sonuçlanır. Bizim tek amacımız, yaşadığımız kent olan Kocaeli’de taş üstüne bir taş koymaktır. Bu şehrin insanına ayrım yapmadan hizmet etmektir.”

#

04 Eki 2015 - 16:16 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

cemal - milletin hizmetkarı olmak için yola çıkmış adamsan maaşını alma görelim hizmetkarlığı babanın hayrına yaptın belediye başkanlığını izmit belediye danışmanlığını para almadın sanki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ekim 16:16