Yapılandırmada 31 Aralık son tarih

İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacaklarının Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun’un 79. ma...

İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacaklarının Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun’un 79. maddesinin Uygulanmasına Dair Tebliğ (Araç Muayenelerine Dair), Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

 

FAZLA ÖDEMEDEN VAZGEÇİLECEK

Buna göre, Karayolları Trafik Kanunu uyarınca araç muayenesini süresinde yaptırmamış olanların 31 Aralık 2014’e kadar araç muayenelerini yaptırmaları gerekiyor. Muayene süresi geçirilen her ay için tahsili gereken yüzde 5 fazla yerine, kanunun yayımlandığı tarihe kadar Yİ-ÜFE aylık değişim oranları, kanunun yayımlandığı tarih olan 11 Eylül’den araç muayenelerinin yapıldığı tarihe kadar her ay ve kesri için aylık yüzde 1 oranı esas alınarak hesaplanacak tutarı ödemeleri şartıyla alınması gereken yüzde 5 fazlanın tahsilinden vazgeçilecek.

#

28 Eyl 2014 - 16:01 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.