Yaralıyı hastaneye yetiştirmeye çalışırken kaza yaptı!

Gebze’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Olay ilçeye bağlı Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Kazada 4...

Gebze’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Olay ilçeye bağlı Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Kazada 41 BR 298 plakalı belediye otobüsü ile 41 J 458 plakalı özel halk otobüsü çarpıştı. Bir kişinin yaralandığı olayda haber verilmesi üzerine bölgeye gelen 112 ekipleri yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıyı hastaneye götürmek isterken bir kaza daha yaşandı.

 

TEKERLEKLERİ KAYDI

Ambulans sürücüsü, belediye otobüsü ile özel halk otobüsünün yaptığı kaza sonucu yere akan benzinin üzerinden geçerken tekerleklerin kayması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek olaya karışan belediye otobüsüne çarptı. Polis ekipleri her iki kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

#

01 Mar 2016 - 14:05 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.