Yarenler, Körfezlileri ağırladı

2016 yılı değerlendirme toplantısını Afyonkarahisar’da gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, to...

2016 yılı değerlendirme toplantısını Afyonkarahisar’da gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, toplantı sonrasında Sandıklı Kent Konseyi’nin düzenlediği ‘Yaren Gecesi’ne katıldı. Programa Başkan İsmail Baran, Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu ve aynı zamanda Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş ile Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu ve Sandıklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Yasemin Topkoç katıldı.

 

“ZENGİN BİR KÜLTÜR”

Afyon Sandıklı'nın kendine hayran bırakan deyişlerini, geleneklerini, göreneklerini, türkülerini, oyunlarını çok beğendiğini ifade eden Başkan Baran, “Sandıklı’nın kendine özgü kültürü hayran olunmayacak gibi değil. Burada Afyon’un geleneklerini ve göreneklerini yakından keşfetmiş olduk. Millet olarak geniş ve zengin bir kültüre sahip olduğumuzun vurgusunu bir kez daha belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

#

18 Oca 2017 - 11:45 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.